Andre van Duin Imitator

Eigenschappen Andre van Duin Imitator boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
2x 30 min.
Geluid
Op aanvraag

Andre van Duin Imitator boeken?

Andre van Duin Imitator boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Andre van Duin Imitator.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Andre van Duin Imitator.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Andre van Duin Imitator ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Andre van Duin Imitator plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Andre van Duin Imitator

Extra informatie Andre van Duin Imitator

Biografie Andre van Duin Imitator
André van Duin, wie kent hem niet? Nederlands grootste komiek aller tijden maakt met zijn tijdloze humor jong en oud aan het lachen!

Bekend geworden dankzij de talentenjacht Nieuwe Oogst bij de AVRO en inmiddels is de van oorsprong Rotterdamse komiek met zijn talloze typetjes, sketches en muziekparodieën niet meer weg te denken uit de Nederlandse televisie- en theaterwereld.

Want wie herinnert zich al zijn verschijningen nou niet. Neem bijvoorbeeld Ep Oorklep met zijn oorwarmers, Flip Fluitketel met de fluitketelhoed of Willempie, de rare snuiter met solexhelm en Meneer de Bok die wel erg veel dingen niet begrijpt. De typetjes zorgen door hun dwaze uitspattingen regelmatig voor grote verwarring.

Roy van Breemen is er in geslaagd een perfecte imitatie van volkskomiek nummer één neer te zetten. De stem, de mimiek, de humor, de maniertjes en timing van de vele onnozele figuren: u zult versteld staan van de gelijkenis die u aantreft als u de imitator van André van Duin binnen ziet komen!

Met zijn rubberen gezicht, bril, pruik of hoedje zal Van Breemen in de huid van Van Duin in staat zijn aan uw verwachtingen te voldoen!
Andre van Duin Imitator boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Andre van Duin Imitator boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Andre van Duin Imitator.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Andre van Duin Imitator, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Andre van Duin Imitator en de eventuele overige kosten om een optreden van Andre van Duin Imitator mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Andre van Duin Imitator.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Andre van Duin Imitator. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Andre van Duin Imitator checken, een gratis optie plaatsen op Andre van Duin Imitator en de boeking(en) van Andre van Duin Imitator voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Andre van Duin Imitator, BOEKINGSBUREAU Andre van Duin Imitator, BOEKINGSBURO Andre van Duin Imitator, ENTERTAINMENTBUREAU Andre van Duin Imitator, ENTERTAINMENTBURO Andre van Duin Imitator, ARTIESTENBUREAU Andre van Duin Imitator, BOEKINGSKANTOOR Andre van Duin Imitator, IMPRESARIAAT Andre van Duin Imitator, MUZIEKBURO Andre van Duin Imitator, MUZIEKBUREAU Andre van Duin Imitator, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Andre van Duin Imitator, ARTIESTENBOEKINGSBURO Andre van Duin Imitator, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Andre van Duin Imitator.

 

Offerte Andre van Duin Imitator aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag