Eddy Zoëy

Eigenschappen Eddy Zoëy boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Exclusief

Eddy Zoëy boeken?

Eddy Zoëy boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Eddy Zoëy.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Eddy Zoëy.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Eddy Zoëy ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Eddy Zoëy plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Eddy Zoëy

Extra informatie Eddy Zoëy

Eddy begon zijn televisiecarrière in 1997 bij TV Oost, waar hij samen met TMF-VJ Daphne werkte aan programma’s als ‘Jong Belegen’ en ‘Nachtbraker’. Een jaar later kwam hij bij BNN aan de bak en presenteerde programma’s als ‘Superstage’ en het spraakmakende ‘De liegende Hollander’. Daarnaast was Eddy ook altijd met muziek bezig. Hij schreef onder andere twee nummers voor de R&B-groep Romeo en bracht twee cd’s uit, waarvan de laatste goed verkocht, mede door de single ‘Bijna’. Eddy verliet BNN in 2001 in verband met mislukte salarisonderhandelingen. Hij stapte over naar V8 en presenteerde daar de programma’s ‘Zoëy’s zapp tv’ en ‘Zoeys mission’. Hij zit inmiddels weer bij BNN en presenteert daar ‘Ook zoiets’, een consumentenmagazine voor jongeren. In juni 2004 verscheen zijn nieuwe album ‘6 Maanden Geen TeeVee’.

Eddy Zoëy boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Eddy Zoëy.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Eddy Zoëy, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Eddy Zoëy en de eventuele overige kosten om een optreden van Eddy Zoëy mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Eddy Zoëy.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Eddy Zoëy. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Eddy Zoëy checken, een gratis optie plaatsen op Eddy Zoëy en de boeking(en) van Eddy Zoëy voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Eddy Zoëy, BOEKINGSBUREAU Eddy Zoëy, BOEKINGSBURO Eddy Zoëy, ENTERTAINMENTBUREAU Eddy Zoëy, ENTERTAINMENTBURO Eddy Zoëy, ARTIESTENBUREAU Eddy Zoëy, BOEKINGSKANTOOR Eddy Zoëy, IMPRESARIAAT Eddy Zoëy, MUZIEKBURO Eddy Zoëy, MUZIEKBUREAU Eddy Zoëy, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Eddy Zoëy, ARTIESTENBOEKINGSBURO Eddy Zoëy, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Eddy Zoëy.

 

Offerte Eddy Zoëy aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag