Syb van der Ploeg

Eigenschappen Syb van der Ploeg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Syb van der Ploeg boeken?

Syb van der Ploeg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Syb van der Ploeg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Syb van der Ploeg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Syb van der Ploeg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Syb van der Ploeg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Syb van der Ploeg

Extra informatie Syb van der Ploeg

Syb van der Ploeg heeft een indrukwekkende CV achter zijn naam staan. Bekend als frontman van De Kast was deze groep in de in de jaren 90 één van de populairste bands van het land. Tijdens de korte rustpauze met De Kast speelde Syb in o.a. Spanner, musicals zoals Nostradamus, Rembrandt en Sonneveld voor altijd.

Tevens is hij de initiator van het muzikale project Motel Westcoast (in 2013 al voor de 4de keer op rij in de Nederlandse theaters) en ‘The Best of Britain’ die we in het seizoen 2014-15 alweer voor de tweede maal kunnen zien in het theater. In 2008 kwam Syb met een solo-album genaamd ‘Heilig Vuur’/ Hillich Fjoer’, waarvan de single: “Als ik jou zie” een regelrechte hit werd. Naast de vele albums van De Kast uit het verleden, is nu het meest recente resultaat het uit 2012 afkomstige Friestalig album: Dreamflecht yn e tiid.

In vele verschillende gedaantes is Syb tegenwoordig te vinden op de Nederlandse podia, in de media en áchter de schermen:  momenteel is Syb, inmiddels voor de 4de keer, op pad met ‘Motel Westcoast’ samen met o.a. Edward Reekers, Mirjam Timmer en Julian Thomas. Maar tussen de bedrijven door is hij alweer keihard aan het repeteren voor Mattheus Masterclass’; een tv-programma waar een aantal bekende Nederlanders een aria uit de Mattheüs Passion zullen vertolken onder leiding van Maarten van Koningsberge. In een eerder vergelijkbaar programma: ‘Van Popster tot Operaster’ bereikte hij de tweede plaats ná Pearl Josephszoon.

Afgelopen December 2012 Syb zien als ambassadeur van Kerk in Actie. Syb bracht afgelopen najaar een bezoek aan Oeganda waar hij een opvanghuis voor straatkinderen bezocht en waar een  prachtige documentaire van werd gemaakt uitgezonden door de IKON. De Friese tekst van de nieuwe Engelstalige single van Johannes Rypma (TVOH) komt tevens van Syb’s hand en is één van de dingen waarmee hij zich ook graag bezighoudt In het blad Klankwijzer vertelt Syb over zijn ervaringen als gastzanger bij HaFaBra-orkesten. Hiervoor wordt hij regelmatig uitgenodigd en ook in 2013 staan er weer een aantal op het programma.

In het najaar 2013 zal hij in een musicalproductie van ‘De Zonnenbloem’ te zien zijn, waarmee hij zo’n 80 voorstellingen zal gaan spelen. Na de rollen die hij in het verleden al vertolkte op het musicalpodium, is ook dit geliefd terrein van Syb.Al met al helemáál niet gek dus, dat hij een (muzikale) duizendpoot wordt genoemd.

Syb van der Ploeg boeken?

Syb solo metTape: Syb is naast De Kast, ook solo als tape-act te boeken. In 30 minuten komen de hits van De Kast voorbij (zoals Nije Dei, Een teken van Leven, Woorden zonder woorden, Raak, Oogverblindend) maar ook songs van Queen (zie het tv programma De beste zangers van Nederland), Robbie Williams, The Police e.a. wereldhits. In een half uur krijgt Syb met zijn charme, enthousiasme en grote veelzijdigheid het dak er gegarandeerd af!

SybBand: Met deze band kan Syb allerlei muzikale wegen inslaan en laten horen wat hij de afgelopen jaren heeft gedaan op het gebied van popmuziek. Het repertoire bestaat o.a. uit songs van: Fleetwood Mac, Eagles, U2, Coldplay, Queen en Robbie Williams. Naast dit materiaal kan Syb niet het podium verlaten zonder een paar grote hits van De Kast en zijn eigen solo-album te spelen. Ook de Nederpop uit de jaren ’90 komt voorbij tijdens een knallende avond met SybBand.

Syb van der Ploeg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Syb van der Ploeg.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Syb van der Ploeg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Syb van der Ploeg en de eventuele overige kosten om een optreden van Syb van der Ploeg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Syb van der Ploeg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Syb van der Ploeg. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Syb van der Ploeg checken, een gratis optie plaatsen op Syb van der Ploeg en de boeking(en) van Syb van der Ploeg voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Syb van der Ploeg, BOEKINGSBUREAU Syb van der Ploeg, BOEKINGSBURO Syb van der Ploeg, IMPRESARIAAT Syb van der Ploeg, ARTIESTENBOEKINGSBURO Syb van der Ploeg, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Syb van der Ploeg.

Offerte Syb van der Ploeg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag