The Flexican & MC Sef

Eigenschappen The Flexican & MC Sef boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

The Flexican & MC Sef boeken?

The Flexican & MC Sef boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van The Flexican & MC Sef.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van The Flexican & MC Sef.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van The Flexican & MC Sef ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Flexican & MC Sef plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie The Flexican & MC Sef

The Flexican & MC Sef gaan wederom de samenwerking aan met Topbillin’. Na eerdere gezamenlijk behaalde successen met de live shows van ‘Sef’ en ‘Flinke Namen’ is vanaf nu is ook de dj / mc set van deze twee gesoigneerde heren te boeken.
The Flexican behoort inmiddels tot de top van de Nederlandse dj scene. Zijn toonaangevende eclectiche mix van stijlen en zijn unieke techniek zetten de muzikale toon voor wat er komen gaat. Hij is dan ook een graag geziene gast in vele clubs en op diverse festivals.
Als producer boekte hij al vele successen, onder andere met zijn eigen band Flinke Namen. Met Typhoon maakte hij de classic ‘Bumaye’. Deze track wordt op dit moment door Flex & FS Green in een nieuw jasje gestoken voor het aankomende Major Lazer album. He international baby!
Samen met woordkunstenaar en rijmkoning Sef levert hij de perfecte ingrediënten voor een avondje verantwoord losgaan. Met het eigen concept Yours Truly verkopen ze inmiddels landelijk clubs en popzalen uit.

The Flexican & MC Sef boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van The Flexican & MC Sef.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van The Flexican & MC Sef mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van The Flexican & MC Sef.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor The Flexican & MC Sef. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van The Flexican & MC Sef checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte The Flexican & MC Sef aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag