Rick Romijn

Eigenschappen Rick Romijn boeken

Prijs
v.a. 1.795
Tijdsduur
120 min.
Geluid
Op aanvraag

Rick Romijn boeken?

Rick Romijn boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rick Romijn.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rick Romijn.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rick Romijn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rick Romijn plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Rick Romijn

Rick Romijn is geboren op 31 december 1962 en woont in Den Haag. Hij heeft bij veel radiostations gedraaid. Hij begon eind jaren zeventig bij Radio Flamingo, vervolgens Radio Penelope en in 1980 ging hij naar Radio Stad Den Haag onder de naam Ricky Romano. Radio Stad Den Haag was in de jaren tachtig een zeer populair jongerenstation in Den Haag.

Vervolgens kwam hij via Free Radio Rotterdam, Stads Radio Rotterdam en Radio Patricia in Amstelveen bij Holland FM. Holland FM werd later overgenomen door Veronica. Het werd eerst HitRadio 1224 en vervolgens HitRadio Veronica, waar Rick de functie Music Director kreeg.

Voor Veronica maakte hij de volgende radioprogramma’s: Romijnse Tijd, Goud van Oud en Oh wat een nacht. Ook is Rick voice-over geweest van de TV-programma’s SuperElf en Trexx en heeft promo’s ingesproken voor Veronica TV. Op 1 januari 1998 is Rick samen met Edwin en Cobus naar de KRO overgestapt. Rick is hier co-host van Evers Staat Op. Daarnaast was hij twee jaar de stem van 3FM.

Ook Rick ging op 17 april 2000 mee naar Radio 538, waarmee hij samen met Edwin en Cobus het programma voortzette. Na het vertrek van Cobus is Rick tijdelijk alleen co-host geweest bij Evers Staat Op, maar na enkele maanden kwam Niels van Baarlen er bij en in deze vorm is Evers Staat Op tot op de dag van vandaag te horen.

Rick is beschikbaar voor presentatie werkzaamheden voor openbare en besloten partijen.

Rick Romijn boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rick Romijn.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rick Romijn, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rick Romijn en de eventuele overige kosten om een optreden van Rick Romijn mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rick Romijn.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rick Romijn. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rick Romijn checken, een gratis optie plaatsen op Rick Romijn en de boeking(en) van Rick Romijn voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Rick Romijn aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag