Annemieke Schollaardt

Eigenschappen Annemieke Schollaardt boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
120 min.
Geluid
Exclusief

Annemieke Schollaardt boeken?

Annemieke Schollaardt boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Annemieke Schollaardt.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Annemieke Schollaardt.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Annemieke Schollaardt ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Annemieke Schollaardt plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Annemieke Schollaardt

Annemieke Schollaardt is de vrouwelijke stem van 3FM. In de nachtelijke uren is zij te horen op het radiostation en daarnaast werkt zij als producer voor Radio 2 en 3FM bij de TROS. Sinds augustus presenteert Annemieke voor 3FM en de Wereldomroep een programma voor Uruzgan, Uruzgan FM. De avontuurlijke Annemieke heeft een aantal jaren gewoond en gewerkt op Curaçao. Via stemmen en rare typetjes in commercials en filmpjes komt ze terecht bij, het toen net beginnende, Dolfijn FM. Daarna stroomt Annemieke door naar een middagprogramma bij de zender Trosparadise. Ze verzorgt tevens de presentatie van de Curaçaose versies van Idols en Te Land Ter Zee en in de Lucht. Radio maken zit Annemieke in het bloed. Al op jonge leeftijd is zij bezig maar haar hobby en passie. Haar eerste radioprogramma komt vanuit het ouderlijk huis, met twee platen op repeat en heel veel sportnieuws vanwege een sportofiele broer.

Annemieke Schollaardt boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Annemieke Schollaardt.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Annemieke Schollaardt, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Annemieke Schollaardt en de eventuele overige kosten om een optreden van Annemieke Schollaardt mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Annemieke Schollaardt.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Annemieke Schollaardt. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Annemieke Schollaardt checken, een gratis optie plaatsen op Annemieke Schollaardt en de boeking(en) van Annemieke Schollaardt voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Annemieke Schollaardt, BOEKINGSBUREAU Annemieke Schollaardt, BOEKINGSBURO Annemieke Schollaardt, ENTERTAINMENTBUREAU Annemieke Schollaardt, ENTERTAINMENTBURO Annemieke Schollaardt, ARTIESTENBUREAU Annemieke Schollaardt, BOEKINGSKANTOOR Annemieke Schollaardt, IMPRESARIAAT Annemieke Schollaardt, MUZIEKBURO Annemieke Schollaardt, MUZIEKBUREAU Annemieke Schollaardt, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Annemieke Schollaardt, ARTIESTENBOEKINGSBURO Annemieke Schollaardt, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Annemieke Schollaardt.

 

Offerte Annemieke Schollaardt aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag