Rico en Sticks boeken

Eigenschappen Rico & Sticks boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Rico & Sticks boeken?

Rico & Sticks boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rico & Sticks.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rico & Sticks.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rico & Sticks ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rico & Sticks plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Rico & Sticks

Extra informatie Rico & Sticks

“De energie is weer helemaal terug”, aldus Sticks. In de Ziggo Dome schreven Rico & Sticks hiphop geschiedenis en ook in de studio hebben ze elkaar weer helemaal gevonden. In 2016 verschenen de tracks ‘Breedbeeld Visie’ en ‘Hoe Meer Je Praat’ en op het podium gaven ze een voorproefje van meer nieuw werk met Kubus en A.R.T. aan de knoppen. “Het komt wanneer het af is”, zo beloven de rappers. Nog even geduld dus maar Rico & Sticks zijn springlevend!

Rico & Sticks boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rico & Sticks, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rico & Sticks en de eventuele overige kosten om een optreden van Rico & Sticks mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rico & Sticks.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rico & Sticks. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rico & Sticks checken, een gratis optie plaatsen op Rico & Sticks en de boeking(en) van Rico & Sticks voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Rico & Sticks aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag