Digitzz

Eigenschappen Digitzz boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Digitzz boeken?

Digitzz boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Digitzz.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Digitzz.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Digitzz ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Digitzz plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Digitzz

Extra informatie Digitzz

Digitzz is een Nederlandse rapper met Amerikaans bloed. Met ‘The Jam’ scoort hij solo zijn eerste Engelstalige hit.

Als kind van een Amerikaanse vader en een Nederlandse moeder, tweetalig opgevoed, is de taal voor hem een tweede natuur. Hij kon ook niet anders, na te zijn gegrepen door Snoop Dogg’s album Doggystyle (1993).

De afgelopen jaren was Digitzz actief met enkele losse releases als onderdeel van het collectief Nouveau Riche. Hij benadrukt dat die vriendschap niet voorbij is. “Dat blijft gewoon. Ik heb veel muziek liggen met Boaz van de Beatz.”

In oktober 2013 tekent Digitzz bij Top Notch waar hij The Good Stuff EP uitbrengt. Daarop staat onder andere de hit ‘The Jam’ die hij schreef met goede vriend Mr. Probz. De producties op de EP zijn van de hand van Soulsearchin’, Laffree, Bats & Hammers, Ben Jur en Tobi Carter. Alle tracks op de EP zijn het afgelopen jaar gemaakt.

“Ik ga zeker werken aan een album, maar met deze sound vond ik dat het eerst tijd was voor een nieuwe introductie. Het voelt ook echt weer als een nieuw begin, ik ben weer die rookie en wil me bewijzen. Ik heb grote ambities, maar begin nu met dit en ga hard werken om zoveel mogelijk te laten zien.”

Digitzz boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Digitzz.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Digitzz, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Digitzz en de eventuele overige kosten om een optreden van Digitzz mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Digitzz.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Digitzz. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Digitzz checken, een gratis optie plaatsen op Digitzz en de boeking(en) van Digitzz voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Digitzz, BOEKINGSBUREAU Digitzz, BOEKINGSBURO Digitzz, ENTERTAINMENTBUREAU Digitzz, ENTERTAINMENTBURO Digitzz, ARTIESTENBUREAU Digitzz, BOEKINGSKANTOOR Digitzz, IMPRESARIAAT Digitzz, MUZIEKBURO Digitzz, MUZIEKBUREAU Digitzz, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Digitzz, ARTIESTENBOEKINGSBURO Digitzz, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Digitzz.

 

Offerte Digitzz aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag