Susanna Kay

Eigenschappen Susanna Kay boeken

Prijs
v.a. 1.175
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Susanna Kay boeken?

Susanna Kay boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Susanna Kay.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Susanna Kay.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Susanna Kay ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Susanna Kay plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Susanna Kay

Extra informatie Susanna Kay

Biografie Susanna Kay
Susanna Kay (25), geboren te Amsterdam, is een glam pop singer die al op jonge leeftijd wist dat ze een zangeres wilde worden. Haar herinneringen gaan terug tot ze nog maar vier jaar oud was; elke dag dansen en zingen en thuis optredens geven voor haar familie, samen met haar oudere zus. Toen al wist Susanna dat ze in het midden van de belangstelling wilde staan en nam dan ook altijd het voortouw in deze optredens. En dat is niet zo verwonderlijk, want optreden en muziek is Susanna met de paplepel ingegoten.

Haar moeder speelde hoofdrollen in operettes en ze is het nichtje van de overleden sopraan Suze van Grootel, naar wie ze is vernoemd en waar ze veel op lijkt in doen en laten. Susanna was dol op haar tante en heeft veel van haar geleerd omdat ze samen veel tijd hebben doorgebracht in haar jeugd. In haar vroege tienerjaren besloot Susanna iets met haar talent te doen en nam zij haar eerste stappen richting een carrière als artiest. Zij zat toen nog op de middelbare school.

Ze deed auditie bij de Lucia Marthas Dansacademie en werd toegelaten. Hier kon ze zich richten op dans, zang en acteren. Al snel werd het duidelijk dat ze opviel tijdens de zangles. Hierdoor kreeg ze regelmatig de solostukken in shows, zelfs van de bovenbouw. Tijdens deze opleiding voelde ze dat ze zang en acteren meer wilde ontwikkelen dan dans en besloot om verschillende zang- en acteeropleidingen te volgen, naast haar middelbare school. Na het afronden van het Atheneum wilde Susanna doorstuderen. Ze koos voor de studie Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en haalde na drie jaar haar BSc Diploma met een minor Bedrijfseconomie.

Daarna begon ze aan haar Master of Marketing aan de Vrije Universiteit Amsterdam en behaalde haar MSc. diploma na een jaar, in de zomer van 2007, op 22 jarige leeftijd. Desalniettemin heeft ze haar muziek ambities nooit laten liggen. Ze schreef haar afstudeerscriptie over de succesfactoren bij het lanceren van een muziek artiest.

Ook heeft ze naast haar studietijd verschillende zang- en acteeropleidingen gevolgd en werkte ze voor verschillende entertainment en casting agencies als zangeres, model, danseres, actrice en presentatrice.

Susanna Kay brengt een uptempo pop set met daarin nummers als:

Susanna Kay – Off The Hook

Alphabeat – The Spell

Alexandra Burke – Bad Boys

Madonna – Hollywood 

Kylie Minogue – Can’t get you out of my head 

Beyonce – Sweet Dreams

Lady Gaga – ‘Beautiful Dirty Rich’ 

Susanna Kay – Pop goes the bottle
Susanna Kay boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Susanna Kay boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Susanna Kay.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Susanna Kay, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Susanna Kay en de eventuele overige kosten om een optreden van Susanna Kay mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Susanna Kay.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Susanna Kay. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Susanna Kay checken, een gratis optie plaatsen op Susanna Kay en de boeking(en) van Susanna Kay voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Susanna Kay, BOEKINGSBUREAU Susanna Kay, BOEKINGSBURO Susanna Kay, ENTERTAINMENTBUREAU Susanna Kay, ENTERTAINMENTBURO Susanna Kay, ARTIESTENBUREAU Susanna Kay, BOEKINGSKANTOOR Susanna Kay, IMPRESARIAAT Susanna Kay, MUZIEKBURO Susanna Kay, MUZIEKBUREAU Susanna Kay, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Susanna Kay, ARTIESTENBOEKINGSBURO Susanna Kay, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Susanna Kay.

 

Offerte Susanna Kay aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag