Fakkelbrigade

Eigenschappen Fakkelbrigade boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Fakkelbrigade boeken?

Fakkelbrigade boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Fakkelbrigade.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Fakkelbrigade.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Fakkelbrigade ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Fakkelbrigade plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Fakkelbrigade

De krater van een leegte die Opgezwolle achterliet, is gevuld met iets nieuws: de Fakkelbrigade. Brigadiers van de zogeheten Fakkelteitgroep uit Zwolle. Ex-Opgezwollenaars Rico en Sticks verbroederden opnieuw met beatmaker A.R.T., rapper Typhoon en James, allen oude bekenden van Opgezwolle. Na grofweg een jaar sparren komt de groep met hun eerste album ‘Colucci Era’, dat werd gepresenteerd in Hedon in Zwolle. Het album bracht clubbangers als ‘Schouders Ophalen’, ‘Levensgroot’ en ‘Colucci’.
Daarna volgde het eerste Amsterdamse optreden van de doorgewinterde rappers in hun nieuwe formatie, opgevolgd door een landelijke tour. Een tour waarmee ze wederom menig zalen hebben uitverkocht en festivals hebben platgespeeld. Op dit moment focussen de leden op andere projecten, waarmee ze actief touren: Kubus & Sticks, Kubus & Rico, Typhoon en Sticks & A.R.T.

Fakkelbrigade boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Fakkelbrigade.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Fakkelbrigade, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Fakkelbrigade en de eventuele overige kosten om een optreden van Fakkelbrigade mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Fakkelbrigade.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Fakkelbrigade. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Fakkelbrigade checken, een gratis optie plaatsen op Fakkelbrigade en de boeking(en) van Fakkelbrigade voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Fakkelbrigade, BOEKINGSBUREAU Fakkelbrigade, BOEKINGSBURO Fakkelbrigade, ENTERTAINMENTBUREAU Fakkelbrigade, ENTERTAINMENTBURO Fakkelbrigade, ARTIESTENBUREAU Fakkelbrigade, BOEKINGSKANTOOR Fakkelbrigade, IMPRESARIAAT Fakkelbrigade, MUZIEKBURO Fakkelbrigade, MUZIEKBUREAU Fakkelbrigade, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Fakkelbrigade, ARTIESTENBOEKINGSBURO Fakkelbrigade, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Fakkelbrigade.

 

Offerte Fakkelbrigade aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag