PS-04

Eigenschappen Paul Sinha boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Paul Sinha boeken?

Paul Sinha boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Paul Sinha.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Paul Sinha.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Paul Sinha ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Paul Sinha plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Paul Sinha

Extra informatie Paul Sinha

Paul Sinha is een Nederlandse Popartiest die muziek uitbrengt met een hele eigen, unieke  sound. Achter de schermen werkte Paul als schrijver en producer al samen met artiesten als Antoon, Maan, Snelle, Kris Kross Amsterdam en Rolf Sanchez. Hij droeg bij aan meerdere #1 hits, waaronder ‘Más Más Más’. Ook in België werkt Paul met en voor de grootste namen, zoals bijvoorbeeld CAMILLE, Regi, Niels de Stadsbader en Olivia Trappeniers. In 2020 werd de talentvolle zanger genomineerd voor een Edison in de categorie ‘Nederlandstalig’ en in 2021 won hij maar liefst twee BUMA Awards, hiermee voegde hij unieke mijlpalen toe aan een toch al imposant muzikaal CV.

Nu is het tijd voor Paul om als artiest met zijn eigen muziek in de spotlights te staan. Paul Sinha heeftgrote hits gehad met onder andere de Gouden–bijna platina -song ‘Eigenlijk Wel’ en de Platina song ‘Bootje’ met Antoon, waarvan de laatstgenoemde ook viraal ging op TikTok. Daarnaast was hij het gezicht en de stem voor de multimediale, landelijke campagne van T-Mobile. De 27-jarige Sinha is meer dan klaar voor de volgende stap in zijn carrière en één ding is zeker: ‘The best is yet to come’!

Offerte Paul Sinha aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag