Antoon

Eigenschappen Antoon boeken

Prijs
Op aanvraag

Antoon boeken?

Antoon boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Antoon.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Antoon.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Antoon ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Antoon plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Antoon

Al van jongs af aan was Antoon bezig met maar één doel: muzikant worden. De 20-jarige artiest komt uit de omgeving van Hoorn en begon al vroeg met het spelen van drum en klassieke piano. Op zijn vijftiende zwaaide hij af van het VWO om als allerjongste kandidaat ooit op de Herman Brood Academie te worden aangenomen. Antoon richtte zich in het begin voornamelijk op EDM-producties maar ontwikkelde zijn stijl door Hip Hop én eigen teksten te integrerenwat resulteerde in een eigen Hip Pop sound.

Antoons eerste album ‘De Nacht Is Van Ons’ stond in de Top 5 van de Album Top 100 en sindsdien gaat het hard: Hij was 20 jaar en verkocht in 2022 twee keer de Ziggo Dome uit. Hij was de meest gestreamde artiest van 2022 op Spotify, ontving dit jaar de Q Music Top 40 award voor Beste Artiest en uiteindelijk nog de Edison Pop prijs. In 2023 verscheen de muzikale film Antoon – Engel, deze film neemt je mee in het leven van deze jonge en zeer getalenteerde rapper en producer. Met nooit eerder vertoonde beelden zien we de eerste stappen in de muziekcarrière van Antoon en vertellen de mensen die het dichtst bij hem staan, hoe het toen allemaal is begonnen

Offerte Antoon aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag