Ed Struijlaart boeken

Eigenschappen Ed Struijlaart boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Ed Struijlaart boeken?

Ed Struijlaart boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ed Struijlaart.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ed Struijlaart.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ed Struijlaart ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ed Struijlaart plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ed Struijlaart

Extra informatie Ed Struijlaart

Biografie Ed Struijlaart
Ed Struijlaart is een Haagse singer-songwriter die zich 3FM Serious Talent mag noemen. Van zijn debuutalbum Head, Heart Hands kwamen de singles ’Face Down’, ‘So Not You So Not Me’ en ‘Anything’ op de playlist van 3FM en Radio 2. De zanger speelde in het voorprogramma van BLØF en stond op Concert at SEA. Op dit moment werkt hij in Londen aan zijn nieuwe album dat in het voorjaar van 2014 zal uitkomen.

De muziek van Ed is het beste te omschrijven als fris klinkende popmuziek met soul en blues invloeden. Waarbij hij is beïnvloed door muziek van onder andere: Gavin DeGraw, Jimi Hendrix en John Mayer.
Ed Struijlaart boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ed Struijlaart, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ed Struijlaart en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ed Struijlaart.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ed Struijlaart. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Ed Struijlaart aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag