Jorge Castro

Eigenschappen Jorge Castro boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Jorge Castro boeken?

Jorge Castro boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jorge Castro.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jorge Castro.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jorge Castro ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jorge Castro plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Jorge Castro

Extra informatie Jorge Castro

Biografie Jorge Castro
Jorge Castro werd geboren op 9 maart 1959 in Asunción, Paraguay.  Begon zijn carrière in zijn vaderland, waar hij de eerste prijs won op een televisietalentenjacht van Canal 9 TV Paraguay in 1982. Deze prijs bestond uit een contract in dit genoemde TV zender. Aantal maanden later kreeg hij een andere contract om door heel Europa op te treden. Vanaf dit moment begon Jorge Castro een fantastische internationale carrière.

Sinds de Jaren negentig werd Jorge Castro als ‘de 4e tenor’ erkent door de Europese pers en maakte een grote stap in zijn carrière met een onvergetelijke imitatie van Luciano Pavarotti’s Caruso, goed voor een eindoverwinning in de grote finale van de Henny Huismans Soundmixshow van 1991.

Tot nu toe bezit hij meer dan vijftien records CD albums en 8 Live DVD´s. Tussen deze, in het jaar 2004, nam hij een eigen geschreven repertoire op van Italiaans en Spaans gezongen liederen in de Studio 2 van de beroemde Abbey Road Studios in London op, waar onder anderen de beroemde artiesten als The Beatles en The Rolling Stones hebben opgenomen. De materiaal van Jorge Castro werd voltooid met de deelname van het London Philharmonic Orchestra onder leiding van de Nederlandse maestro Harry Van Hoof, directeur van het Eurovisie Song Festival gedurende 25 jaar.

In 2006 launcht hij zijn album Emotions, en in 2007 zijn eerste CD/DVD “Jorge Castro FRIENDS I” opgenomen in en live concert met groot orkest, koor en ballet in het theater Spant te Bussum, Nederland.

In 2008 presenteert hij zijn tweede CD/DVD  “Jorge Castro FRIENDS II” ook opgenomen in een live concert in de Studio 21 in te Hilversum.

Op 29 januari 2009 vierde de Zuid-Amerikaanse Voetbal Bond (CONMEBOL) de opening van het Zuid-Amerikaanse Voetbal Museum en het Convention Center waar Jorge Castro de artiestike hoofdpersoon was. Samen met een 110 man orkest, koor en ballet heeft hij nogmaals een prachtig concert bevestigt. De release van dit materiaal vind plaats in 2010 als promotie voor de World Cup 2010 in Zuid Africa.

In dat zelfde jaar gaf hij een concert als een tribute aan de Paraguayaanse muziek die ook in 2010 uitkwam in een dubble pack CD/DVD presentatie als “Mi Patria Soñanda – Homenaje a la Música Paraguaya” (Mijn Gedroomde Land – Eerbetoon aan de Paraguayaanse Muziek).

Ook heeft hij  in dit jaar de productie van het audio-visuele materiaal van een geweldig concert in het opera-huis “Teatrul Odeon” te Bukarest, Roemenië, uitgebracht.

Op 5 Mei 2011 heeft Jorge Castro een gigantish concert voor 50.000 personen gegeven ter ere van de 200 jaar bevrijding van Paraguay van de spaanse monargie waarvan ook een geweldig CD/DVD word gepresenteerd in 2012.

Al de grote concerten die hierboven genoemd zijn werden uitgezonden in de jaren 2006, 2007 en 2008 door TROS Nederlandse Televisie en ook door de belangrijkse digitale Belgische zenders.

De concerten vanaf het jaar 2009 tot vandaag worden uitgezonden door OMROEP MAX.

Het jaar 2013 belooft voor Jorge Castro veel succes en muzikale top momenten zoals de artiest tot nu toe is gewend te leveren.

Jorge Castro boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jorge Castro, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jorge Castro en de eventuele overige kosten om een optreden van Jorge Castro mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jorge Castro.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jorge Castro. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jorge Castro checken, een gratis optie plaatsen op Jorge Castro en de boeking(en) van Jorge Castro voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Jorge Castro aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag