Jordy van den Boer

Eigenschappen Jordy van den Boer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Jordy van den Boer boeken?

Jordy van den Boer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jordy van den Boer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jordy van den Boer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jordy van den Boer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jordy van den Boer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Jordy van den Boer

Extra informatie Jordy van den Boer

Biografie Jordy van den Boer
Jordy van den Boer  is een jong en veelbelovend talent uit brabant die met zijn stem en uitstraling bij jong en oud een glimlach op het gezicht tovert. Door zijn enthousiasme in combinatie met zijn eerdere opgedane ervaring als DJ speelt hij tijdens zijn optreden makkelijk en graag in op het publiek. Hierdoor maakt Jordy van ieder optreden één groot feest waarbij hij in een lekker snel tempo bekende Nederlandstalige hits afwisseld met eigen nummers die opvallend moeiteloos mee kunnen in die gezellige gemoedelijke sfeer.

 

Dit alles kon natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Jordy scoorde hoog als ‘nieuw talent’ in het bekende regionale muziekprogramma ‘Brabant Party’ van Omroep Brabant. Zijn clips komen regelmatig voorbij op ‘Sterren.nl’ en hij wordt inmiddels omarmd door diverse regionale radio- en tv-programma’s, zoals ‘De Regiotap’ van RTV Oost.

Ook op platengebied staat de deur voor Jordy van den Boer wijd open. Nadat hij zijn eerste singles in eigen beheer uitbracht, meldde zich een platenmaatschappij die zijn nieuwe nummers landelijk uit gaat brengen. Dit resulteerde in de single ‘De Laatste Sirtaki’, die veel moois voorspelt voor de toekomst…

 
Jordy van den Boer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Jordy van den Boer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jordy van den Boer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jordy van den Boer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jordy van den Boer en de eventuele overige kosten om een optreden van Jordy van den Boer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jordy van den Boer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jordy van den Boer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jordy van den Boer checken, een gratis optie plaatsen op Jordy van den Boer en de boeking(en) van Jordy van den Boer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jordy van den Boer, BOEKINGSBUREAU Jordy van den Boer, BOEKINGSBURO Jordy van den Boer, ENTERTAINMENTBUREAU Jordy van den Boer, ENTERTAINMENTBURO Jordy van den Boer, ARTIESTENBUREAU Jordy van den Boer, BOEKINGSKANTOOR Jordy van den Boer, IMPRESARIAAT Jordy van den Boer, MUZIEKBURO Jordy van den Boer, MUZIEKBUREAU Jordy van den Boer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jordy van den Boer, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jordy van den Boer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jordy van den Boer.

 

Offerte Jordy van den Boer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag