Kevin Pare

Eigenschappen Kevin Paré boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid/licht tot ca. 300 p.

Kevin Paré boeken?

Kevin Paré boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Kevin Paré.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Kevin Paré.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Kevin Paré ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kevin Paré plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Kevin Paré

Van kinds af aan stroomde de liefde voor muziek door zijn aderen en die liefde vond in eerste instantie haar weg naar zijn vingers. Hij voelde zich goed achter de piano en volgde ruim 8 jaar les. Het bleef echter zoeken naar die ene, alles overtreffende passie. Na een zoektocht met enkele muzikale uitstappen links en rechts krijgt die passie ook een naam: zingen.
Kevin zette in op een zangcarrière, timmerde al snel aan de weg en debuteerde vier jaar geleden met een eigen gecomponeerd nummer. Diverse media pikten de song op en zetten Kevin met regelmaat op de playlists. Een belangrijke stap voorwaarts en eentje die ervoor zorgde dat Kevin terecht kwam waar hij echt thuishoort: op het podium!
Met de single ‘Ik dacht dat jij van mij was’ liet Kevin zien waar zijn hart ligt en wat we van hem mogen verwachten de komende jaren. En dat is niets minder dan een nieuwe sound. Met zijn frisse, karaktervolle Nederlandstalige popsongs weet hij zijn publiek te bekoren én de media-aandacht vast te houden. Het is dan ook niet vreemd dat Kevin een plaatsje kreeg tijdens het TROS Muziekfeest op het Plein en één van de vaste gezichten werd van de Radio NL & TV Oranje Zomertoer.
Een optreden van Kevin staat garant voor een muzikale en bruisende show. Boordevol energie trakteert hij het publiek op een onvergetelijk avondje uit met nummers uit zijn eigen repertoire én eigen interpretaties van de grootste Top40-nummers van het moment.
Wanneer Kevin niet op het podium staat is hij altijd wel ergens te vinden in een studio, werkend aan nieuwe nummers en die heel eigen sound. Een rits gerenommeerde producers staan hem daarin bij en samen geven ze de Nederlandse popscène een nieuw gezicht en elan!

Kevin Paré boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Kevin Paré.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Kevin Paré, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Kevin Paré en de eventuele overige kosten om een optreden van Kevin Paré mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Kevin Paré.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Kevin Paré. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Kevin Paré checken, een gratis optie plaatsen op Kevin Paré en de boeking(en) van Kevin Paré voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Kevin Paré, BOEKINGSBUREAU Kevin Paré, BOEKINGSBURO Kevin Paré, ENTERTAINMENTBUREAU Kevin Paré, ENTERTAINMENTBURO Kevin Paré, ARTIESTENBUREAU Kevin Paré, BOEKINGSKANTOOR Kevin Paré, IMPRESARIAAT Kevin Paré, MUZIEKBURO Kevin Paré, MUZIEKBUREAU Kevin Paré, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Kevin Paré, ARTIESTENBOEKINGSBURO Kevin Paré, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Kevin Paré.

Offerte Kevin Paré aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag