Extince

Eigenschappen Extince boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Extince boeken?

Extince boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Extince.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Extince.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Extince ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Extince plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Extince

Extince, de Exteronaldus, Prince Extince of eigenlijk Peter J.C. Kops (Oosterhout, 1967), is de vader van de Nederlandse hiphop en scoorde in 1995 de eerste Nederlandstalige hiphop hit ‘Spraakwater’. Met zijn (Brabantse) woordspelingen en zijn ‘zachte g’ wist hij heel Nederland te veroveren. Zijn muziek zit vol funkinvloeden en in zijn teksten laat hij zien een goed gevoel voor humor te hebben.

‘Spraakwater (IJskoud ’t lekkerst)’

De eerste Nederlandstalige hiphop-plaat die de top tien van de hitlijsten bereikt! Met de komst van deze single stapt de hiphop van Nederlandse bodem eindelijk uit de kinderschoenen. Extince tilt het genre naar een hoger niveau door niet langer Amerikaanse hiphop domweg te vertalen en niet klakkeloos te imiteren wat rappers in de Verenigde Staten doen. De geboorte van de typisch Nederlandse hiphop is een feit.

‘’Hiphop is een vak en Extince is de vakman’’ (uit: Spraakwater).

Zijn debuutalbum uit 1998, genaamd ‘Binnenlandse Funk’, ontvangt lovende kritieken en de singles ‘Viervoeters’, ‘Kaal Of Kammen’ en ‘Zoete Inval’ belanden stuk voor stuk in de hitlijsten. In 2000 verschijnt zijn tweede album; ‘Vitamine E’. Ondanks dat de singles ‘Grootheidswaan’ en ‘De Avonturen van de Exter-o-Naldus’ zijn eerder behaalde successen niet evenaren, kunnen ze zeker hits genoemd worden. In 2004 werd het album ‘2e Jeugd’ uitgebracht, dat net als ‘Vitamine E’ drie jaar na zijn voorganger verscheen.

In 2006 zorgde Extince samen met The Partysquad, Jacqueline Govaert en Big Boy Caprice voor de opening van de TMF Awards met het nummer ‘Ben Je down’. Op 9 december kwam de single op basis van alleen downloads binnen op nummer 4 in de Single Top 100. Op 7 december 2007 verscheen het vierde album: ‘Toch?’ met als eerste single het nummer ‘Repper De Klep’. In 2009 staat Extince op het album van de Flinke Namen; ‘Superstuntwerk’.

Het album ‘De Winnaar Houdt Aan’ verscheen in januari 2012 met daarop maar liefst 24 tracks in mixtape vorm. Het album is gemixt door DJ DNS en DJ EZD en bevat samenwerkingen met I Am Aisha, Gers Pardoel, Fresku, Ali B, Jayh, Kasper van Kootenband e.v.a.

Na een aantal jaren radiostilte kwam Extince in 2015 terug met het album ‘X’. Op dit album is hij naast Nederlandstalig ook weer in het Engels te horen en zijn samenwerkingen te vinden met onder andere Rotjoch, Shirma Rouse, Keizer, Ross & Iba.

Tegenwoordig tourt Extince samen met zijn DJ door heel het land en brengt hij de bekende hits, oud en nieuw door elkaar, afgewisseld met albumnummers ten gehore.

Extince boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Extince.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Extince, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Extince en de eventuele overige kosten om een optreden van Extince mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Extince.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Extince. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Extince checken, een gratis optie plaatsen op Extince en de boeking(en) van Extince voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Extince aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag