Ferry Doedens boeken

Eigenschappen Ferry Doedens boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Ferry Doedens boeken?

Ferry Doedens boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ferry Doedens.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ferry Doedens.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ferry Doedens ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ferry Doedens plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ferry Doedens

Extra informatie Ferry Doedens

Ferry Doedens is een multi-talent die naast zijn acteer carrière in onder andere Goede Tijden Slechte Tijden en de musical Grease, nu ook te boeken is als zanger. Ferry is inzetbaar als tape-act, waarbij hij naast een aantal eigen nummers, een mix van verschillende Nederlandstalige hits ten gehore brengt; variërend van Nielson tot Blof. Één ding is zeker, Ferry zit bomvol energie en zal zijn enthousiasme en passie dan ook zeker over weten te brengen op het publiek. Bekijk hier de persfoto van Ferry Doedens.

Ferry Doedens: talentvolle zanger, acteur en model
Ferry is onder andere bekend geworden door GTST, waar hij jarenlang de rol van Lucas Sanders vertolkte. Inmiddels is Ferry niet meer weg te denken uit de entertainment wereld; door de presentatie van verschillende programma’s op RTL4 en RTL5, zijn deelname aan Expeditie Robinson 2014, zijn gastrol in The Bold and the Beautiful en zijn rol in de musical Wicked. Momenteel toert hij door het land als alternate van Tim Douwsma in de musical Grease, waar hij de hoofdrol ‘Danny Zuko’ op zich neemt.

Ferry Doedens: Rasechte Entertainer
Na het voortgezet onderwijs is Ferry gaan studeren aan de opleiding Kunst, Theater en Media in Groningen. Hier wordt hij gecoacht op het gebied van zang en krijgt hij les in drama, acteren en in diverse dansstijlen. Niet zonder resultaat. Hij wordt frontman in de coverband ‘Walrus Gumboots’ waar hij als leadzanger menig feesttent op zijn kop weet te zetten. Deze ervaring komt goed van pas nu hij zijn solocarrière als zanger een boost gaat geven, Ferry is onuitputbaar en zorgt ervoor dat alle ogen op hem gericht zijn. Met zijn slechts 25 jaar kan het niet anders dan dat we van deze rasechte entertainer nog veel zullen horen.

Ferry Doedens boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ferry Doedens.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ferry Doedens, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ferry Doedens en de eventuele overige kosten om een optreden van Ferry Doedens mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ferry Doedens.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ferry Doedens. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ferry Doedens checken, een gratis optie plaatsen op Ferry Doedens en de boeking(en) van Ferry Doedens voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Foto: Jacob Rozelaar

Offerte Ferry Doedens aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag