Dennie Damaro

Eigenschappen Dennie Damaro boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Dennie Damaro boeken?

Dennie Damaro boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dennie Damaro.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dennie Damaro.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dennie Damaro ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dennie Damaro plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dennie Damaro

https://youtube.com/watch?v=5Jc8BpvCwFE

Extra informatie Dennie Damaro

Biografie Dennie Damaro
Dennie Damaro schuimt al bijna 25 jaar met succes het Vlaamse -en Nederlandse land af om met zijn ambianceliedjes menig feest of evenement in lichterlaaie te zetten.

Zijn fanclub (+/- 500 leden) bestaat reeds 22 jaar en heel wat trouwe fans volgen zijn vele optredens dan ook op de voet. Dennie is een geboren entertainer die de steile opgang van de schlagermuziek in Vlaanderen van zeer dichtbij heeft gadeslaan.

Een van Dennie’s specialiteiten is het opluisteren van namiddag -en seniorenshows met een aangepast gevarieerd liedjes -en humorprogramma.

Het is zeker en vast een aanrader om Dennie met zijn mooie, unieke en uitgebreide kerstrepertoire te boeken voor uw kerstshows!    

Voor zijn nieuwe single “Het Schlagerlied” verzamelde Dennie een karrenvracht aan titels van de grootste schlager-hits,puzzelde deze op fantastische wijze in mekaar tot een leuke tekst en maakte er een instant schlagerhit van!

“Het Schlagerlied” van Dennie Damaro is nu al een feestklassieker!

Schlager -en ambiancerepertoire van Dennie Damaro:

Het Schlagerlied

Ik mis je elke dag een beetje meer (remake)

Geen wonder dat ik ween

Mooie meisjes blijven nooit zolang alleen (remake)

Heb je even voor mij/Laat de zon in je hart

Trouw niet voor je veertig bent/’s Nachts na tweeën

Schlagerparade-medley (o.a. Anneliese, Rose-Marie,…)

Wals-medley (o.a. Twee ogen zo blauw, mooie Blauwe ogen, kristalwals,…)

Rock ’n Roll-medley (o.a. Buona Sera, Rock around the clock,…)

Ambiance-medley (o.a. Rosamunde, Eviva Espana, Jij bent veel te mooi, Dos cervezas,…)

Repertoire bestaat verder uit meer dan 100 eigen liedjes.
Dennie Damaro boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Dennie Damaro boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dennie Damaro.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dennie Damaro, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dennie Damaro en de eventuele overige kosten om een optreden van Dennie Damaro mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dennie Damaro.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dennie Damaro. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dennie Damaro checken, een gratis optie plaatsen op Dennie Damaro en de boeking(en) van Dennie Damaro voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dennie Damaro, BOEKINGSBUREAU Dennie Damaro, BOEKINGSBURO Dennie Damaro, ENTERTAINMENTBUREAU Dennie Damaro, ENTERTAINMENTBURO Dennie Damaro, ARTIESTENBUREAU Dennie Damaro, BOEKINGSKANTOOR Dennie Damaro, IMPRESARIAAT Dennie Damaro, MUZIEKBURO Dennie Damaro, MUZIEKBUREAU Dennie Damaro, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dennie Damaro, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dennie Damaro, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dennie Damaro.

 

Offerte Dennie Damaro aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag