Evert Wolters

Eigenschappen Evert Wolters boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Evert Wolters boeken?

Evert Wolters boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Evert Wolters.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Evert Wolters.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Evert Wolters ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Evert Wolters plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Evert Wolters

Extra informatie Evert Wolters

Biografie Evert Wolters
Evert Wolters, geboren en getogen in Emmen ontdekte op de basisschool, tijdens een afscheids musical, dat hij het talent had om het publiek te entertainen met zijn zang. Op de H.A.V.O stimuleerde de muziekleraar om meer met de muziek te gaan doen en deel te nemen aan de jaarlijkse Culturele Avond. Dit was zijn eerst echte optreden. De reacties waren zeer positief en motiveerden Evert Wolters om het jaar erop terug te keren en dan met een betere voorbereiding.

Na het afronden van zijn studiejaren was het dan eindelijk zover om serieus een muziekcarriere op te starten. Hij ging op zoek naar eigen passende nummers met een eigen geluid. Alsof het zo moest zijn kwam hij bij topproducer Martin Sterken terecht die precies had wat hij zocht in een debuutsingle. Zijn debuut single Ik ben nog steeds op jou verliefd, werd positief ontvangen en snel volgden er nog twee singles: Vannacht en Hey Hey Helena. Hey Hey Helena is onlangs op 30 juni 2014 uitgebracht. Tevens is er een videoclip gemaakt van de single Hey Hey Helena.
Evert Wolters boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Evert Wolters boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Evert Wolters.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Evert Wolters, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Evert Wolters en de eventuele overige kosten om een optreden van Evert Wolters mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Evert Wolters.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Evert Wolters. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Evert Wolters checken, een gratis optie plaatsen op Evert Wolters en de boeking(en) van Evert Wolters voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Evert Wolters, BOEKINGSBUREAU Evert Wolters, BOEKINGSBURO Evert Wolters, ENTERTAINMENTBUREAU Evert Wolters, ENTERTAINMENTBURO Evert Wolters, ARTIESTENBUREAU Evert Wolters, BOEKINGSKANTOOR Evert Wolters, IMPRESARIAAT Evert Wolters, MUZIEKBURO Evert Wolters, MUZIEKBUREAU Evert Wolters, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Evert Wolters, ARTIESTENBOEKINGSBURO Evert Wolters, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Evert Wolters.

 

Offerte Evert Wolters aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag