Angelique Vanackere

Eigenschappen Angelique Vanackere boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Angelique Vanackere boeken?

Angelique Vanackere boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Angelique Vanackere.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Angelique Vanackere.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Angelique Vanackere ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Angelique Vanackere plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Angelique Vanackere

Extra informatie Angelique Vanackere

Biografie Angelique Vanackere
Helaas geen eerste bij HGT, maar haar klasse is er niet minder om en een grote toekomst ligt voor haar. Ze heeft haar naam gevestigd en gaat de geschiedenis in als eerste Nederlandse Opera Sopraan, die met veel succes deelnam aan Holland’s Got Talent 2010.

De sopraan Angelique Vanackere/Akkeren heeft wat Nederland nog niet had en is een aanwinst voor de Nederlandse opera liefhebbers. Angelique Vanackere heeft de Opera in Nederland weer nieuwe glans gegeven en uit een diepe coma gehaald en wat andere zeer zeker niet lukte. Een vrouw met lef! Ook Ernst Daniël Smid pakt dat al een tijdje zeer goed op.

Eindelijk heeft Nederland er nu dan toch weer een super talent bij. The white princess of the Opera.

Bron: Benny Rees
Angelique Vanackere boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Angelique Vanackere boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Angelique Vanackere.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Angelique Vanackere, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Angelique Vanackere en de eventuele overige kosten om een optreden van Angelique Vanackere mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Angelique Vanackere.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Angelique Vanackere. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Angelique Vanackere checken, een gratis optie plaatsen op Angelique Vanackere en de boeking(en) van Angelique Vanackere voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Angelique Vanackere, BOEKINGSBUREAU Angelique Vanackere, BOEKINGSBURO Angelique Vanackere, ENTERTAINMENTBUREAU Angelique Vanackere, ENTERTAINMENTBURO Angelique Vanackere, ARTIESTENBUREAU Angelique Vanackere, BOEKINGSKANTOOR Angelique Vanackere, IMPRESARIAAT Angelique Vanackere, MUZIEKBURO Angelique Vanackere, MUZIEKBUREAU Angelique Vanackere, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Angelique Vanackere, ARTIESTENBOEKINGSBURO Angelique Vanackere, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Angelique Vanackere.

 

Offerte Angelique Vanackere aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag