Arjon Oostrom

Eigenschappen Arjon Oostrom boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Arjon Oostrom boeken?

Arjon Oostrom boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Arjon Oostrom.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Arjon Oostrom.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Arjon Oostrom ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Arjon Oostrom plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Arjon Oostrom

Extra informatie Arjon Oostrom

In 2005 is Arjon Oostrom zich echt bezig gaan houden met muziek, en nam zijn eerste nummer op bij een vriend. Al snel wilde deze Brabantse zanger professioneler en kwam terecht bij producer Kees Tel. ”Sla je slag” was het eerste nummer wat hij op nam bij Kees Tel en werd een succes.

Ook stond “Sla je slag” op bijna alle playlisten van Nederlandstalig draaiende radiostadions. Nadat de eerste single was uitgebracht, is hij zijn eigen nummers gaan schrijven. Na een aantal nummers te hebben geschreven, werd in het voorjaar van 2007 “Het is over, het is voorbij” opgenomen, en dat moest dan de nieuwe single worden.

In de zomer van 2007 schreef hij het club lied van de voetbalclub Good luck, ook werkte hij van 2007 tot 2011 als vaste zanger in de Aprés skihut Rotterdam.

Inmiddels heeft Arjon Oostrom meerdere single’s uitgebracht bij diverse platenmaatschappijen. Derny Records, Mas Records en Berk Music. Zijn nummers staan op een tiental verzamelalbums en te zien op zijn discografie.. Zijn eerste nummer wat landelijk bekend werd en een hit werd in alle vakantie bestemmingen was “Daar aan die costa é é é “ die hij maakte Dj Willem de Wijs. Begin 2011 kwam zijn single “Ik hou van alle vrouwen” een nummer uit de jaren 80 in een nieuw jasje gestoken en word in alle kroegen nog steeds meegezongen!! Juni 2011 scoorde hij zijn eerste echte hit. Zakka Zakka die hij samen met Dj Willem de Wijs en Feest dj Bas heeft gemaakt. Zakka Zakka stond op 10 in de Mega Top 100, op 9 in de download Top 50 en op 5 in de sterren.nl Top 20.

In 2012 Kwam de single “Schudden” wat wederom een dikke hit werd in binnen en buitenland en op 5 stond in de NL top 30 en als hoogste positie in de top 100 op plaats 66 en werd op diverse vakantie bestemmingen gevraagd zijn plaatjes te komen zingen en ging naar Salou, Lloret de Mar in Spanje, Albufeira Portugal en Chersonissos op Kreta om zijn plaatjes te promoten.

Januari 2014 presenteerde Arjon Oostrom zijn eerste album “Lekker Lekker” waar ook zijn eerste officiele nummer 1 hit op staat! In de zomer van 2014 staat zijn single “Pure Verleiding” op 1 in alle Nederlandse hitlijsten zoals Sterren.nl Top 20, Radio.nl Top30, en de Tv Oranje Top 30.

Arjon Oostrom boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Arjon Oostrom.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Arjon Oostrom, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Arjon Oostrom en de eventuele overige kosten om een optreden van Arjon Oostrom mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Arjon Oostrom.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Arjon Oostrom. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Arjon Oostrom checken, een gratis optie plaatsen op Arjon Oostrom en de boeking(en) van Arjon Oostrom voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Arjon Oostrom aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag