Yosee

Eigenschappen Yosee boeken

Prijs
v.a. 450
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Exclusief

Yosee boeken?

Yosee boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Yosee.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Yosee.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Yosee ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Yosee plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Yosee

Extra informatie Yosee

Biografie Yosee
José van Uden zoals Yosee echt heet is geboren op 10 januari 1970 in ‘s-Hertogenbosch. Altijd als kind al gefascineerd door de muziek en won op jonge leeftijd al veel talentenjachten en play back shows. Tijdens haar vakantie in Gran Canaria, is ze in contact gekomen met John Meier en heeft met hem daar het duet “You’ve got a friend” gezongen. John Meier vond het zo goed, dat hij haar uitgenodigd heeft om het in Nederland tijdens zijn cd presentatie ook te doen en dat heeft ze dan ook gedaan. Een paar jaar geleden (2007) heeft ze voor een regionaal TV programma een duet gezongen met Frank Verkooyen. Dit was op YouTube geplaatst en daar zijn enorm veel reacties op gekomen.Yosee kreeg de smaak te pakken en via allerlei omwegen heeft ze via Nol Roos haar eerste single opgenomen getiteld “Mijn lieveling”.

Yosee houdt van nummers met inhoud en schuwt het ook niet om nummers van Ruth Jacott, accoustisch begeleid te zingen. Ze zingt niet alleen Nederlandstalig, maar ook Engelstalig en is daardoor dan ook een geweldige Allround zangeres, die voor ieder wat wils zingt  Haar tweede single “De zon die schijnt weer in mijn hart” is de zomerkanjer 2010 geworden, Yosee is daar enorm trots op.Na deze overwinning is het met Yosee enrom hard gegaan zowel regionaal als landelijk. Ze heeft al met regelmaat op het podium gestaan met  grote namen uit de Nederlandse muziek.

 

Onlangs heeft Yosee haar debuut-album gereleased waar een aantal stukken van de meester Peter Koelewijn op te vinden zijn.

Yosee boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Yosee boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Yosee.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Yosee, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Yosee en de eventuele overige kosten om een optreden van Yosee mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Yosee.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Yosee. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Yosee checken, een gratis optie plaatsen op Yosee en de boeking(en) van Yosee voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Yosee, BOEKINGSBUREAU Yosee, BOEKINGSBURO Yosee, ENTERTAINMENTBUREAU Yosee, ENTERTAINMENTBURO Yosee, ARTIESTENBUREAU Yosee, BOEKINGSKANTOOR Yosee, IMPRESARIAAT Yosee, MUZIEKBURO Yosee, MUZIEKBUREAU Yosee, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Yosee, ARTIESTENBOEKINGSBURO Yosee, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Yosee.

 

Offerte Yosee aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag