Die Fetzign Zillertaler

Eigenschappen Die Fetzign Zillertaler boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Die Fetzign Zillertaler boeken?

Die Fetzign Zillertaler boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Die Fetzign Zillertaler.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Die Fetzign Zillertaler.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Die Fetzign Zillertaler ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Die Fetzign Zillertaler plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Die Fetzign Zillertaler

Extra informatie Die Fetzign Zillertaler

Biografie Die Fetzign Zillertaler
Die Fetzig’n Zillertaler, zijn twee broers; Daniel en Marc Gruber samen met George Spitaler.

De drie volbloed muzikanten uit Zillertaler waren op zoek naar een nieuwe muzikale uitdaging en brachten deze band bij elkaar. Alle muzikanten keken al terug op een lang bestaan achter de schermen in diverse muzikale genres.

Intussen hebben de drie jongens een reputatie als dynamische live-band die sfeer maken tot ver buiten de landsgrenzen.

De naam zegt het al – het Zillertal Fetzig’n !
Die Fetzign Zillertaler boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Die Fetzign Zillertaler boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Die Fetzign Zillertaler.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Die Fetzign Zillertaler, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Die Fetzign Zillertaler en de eventuele overige kosten om een optreden van Die Fetzign Zillertaler mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Die Fetzign Zillertaler.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Die Fetzign Zillertaler. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Die Fetzign Zillertaler checken, een gratis optie plaatsen op Die Fetzign Zillertaler en de boeking(en) van Die Fetzign Zillertaler voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Die Fetzign Zillertaler, BOEKINGSBUREAU Die Fetzign Zillertaler, BOEKINGSBURO Die Fetzign Zillertaler, ENTERTAINMENTBUREAU Die Fetzign Zillertaler, ENTERTAINMENTBURO Die Fetzign Zillertaler, ARTIESTENBUREAU Die Fetzign Zillertaler, BOEKINGSKANTOOR Die Fetzign Zillertaler, IMPRESARIAAT Die Fetzign Zillertaler, MUZIEKBURO Die Fetzign Zillertaler, MUZIEKBUREAU Die Fetzign Zillertaler, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Die Fetzign Zillertaler, ARTIESTENBOEKINGSBURO Die Fetzign Zillertaler, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Die Fetzign Zillertaler.

 

Offerte Die Fetzign Zillertaler aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag