Die Jungen Zillertaler

Eigenschappen Die Jungen Zillertaler boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Die Jungen Zillertaler boeken?

Die Jungen Zillertaler boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Die Jungen Zillertaler.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Die Jungen Zillertaler.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Die Jungen Zillertaler ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Die Jungen Zillertaler plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Die Jungen Zillertaler

Extra informatie Die Jungen Zillertaler

Biografie Die Jungen Zillertaler
Wie kan ze niet meezingen – de hits van Die Jungen Zillertaler?

Jong of oud, schlagerfan of geen schlagerfan maar de hits van de Juzis, zoals ze genoemd worden door hun fans, zullen niet ongemerkt aan je voorbijgaan! Niet voor niets staan de populaire Oostenrijkers altijd vol enthousiasme in de single charts, waar zij vaak met meerdere hits vertegenwoordigd zijn. Sinds kort is hun nieuwe CD uit; “Gipfeltreffen – Drob’n Auf’m Mountain” is de titel van dit “Best of “ album, waarbij de boodschap heel duidelijk is: er mag gezongen en gedanst worden!

Hun handelsmerk, grote hits binnen de volksmuziek op te peppen en nieuw leven in te blazen, is ook bij hun 5 gloednieuwe nummers duidelijk merkbaar. De Juzis nemen hun fans met “Gipfeltreffen – Drob’n Auf’m Mountain” mee in een zeer bijzondere muzikale bergtocht, en zij staan te popelen om special naar u te komen om deze nummers live ten gehore te brengen.

De Junge Zilltertaler mogen niet ontbreken op uw oktoberfeest! Deze Oostenrijke toppers komen graag naar nederland om er een waar feest van te maken!
Die Jungen Zillertaler boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Die Jungen Zillertaler boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Die Jungen Zillertaler.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Die Jungen Zillertaler, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Die Jungen Zillertaler en de eventuele overige kosten om een optreden van Die Jungen Zillertaler mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Die Jungen Zillertaler.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Die Jungen Zillertaler. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Die Jungen Zillertaler checken, een gratis optie plaatsen op Die Jungen Zillertaler en de boeking(en) van Die Jungen Zillertaler voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Die Jungen Zillertaler, BOEKINGSBUREAU Die Jungen Zillertaler, BOEKINGSBURO Die Jungen Zillertaler, ENTERTAINMENTBUREAU Die Jungen Zillertaler, ENTERTAINMENTBURO Die Jungen Zillertaler, ARTIESTENBUREAU Die Jungen Zillertaler, BOEKINGSKANTOOR Die Jungen Zillertaler, IMPRESARIAAT Die Jungen Zillertaler, MUZIEKBURO Die Jungen Zillertaler, MUZIEKBUREAU Die Jungen Zillertaler, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Die Jungen Zillertaler, ARTIESTENBOEKINGSBURO Die Jungen Zillertaler, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Die Jungen Zillertaler.

 

Offerte Die Jungen Zillertaler aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag