HavenZangers 2.0

Eigenschappen HavenZangers 2.0 boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 250 p.

HavenZangers 2.0 boeken?

HavenZangers 2.0 boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van HavenZangers 2.0.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van HavenZangers 2.0.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van HavenZangers 2.0 ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van HavenZangers 2.0 plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van HavenZangers 2.0

Extra informatie HavenZangers 2.0

Willem Mulder maakte meer dan 25 jaar deel uit van de Havenzangers. Na het uiteenvallen van het oorspronkelijke duo startte hij met zijn zoon Wesley een nieuw duo Mulder Mulder. De eerste hits van het duo waren “Cheerio” en “Alarmfase Rood”. Deze nummers stonden vele weken in de hitparade en zorgden ervoor dat Mulder Mulder een plek veroverden in de Nederlandstalige muziek-scene.

Daarna volgden hits als “Ben in de hemel”, BAM BAM! en Butterfly. Drie top nummers die niet alleen feestelijk zijn, maar ook muzikaal zeer goed in elkaar zitten. In 2013 verschijnt: “In de hemel is geen bier” Een oud nummer van Dorus dat in een nieuw, hedendaags jasje is gestoken. De plaat doet het vooral tijdens carnaval enorm goed. Daarna verschijnen”Holiday” (zomer, strand en zee) en “We gaan er tegenaan”.

Vader en zoon Mulder zijn de onbetwiste feest meesters van dit moment en zijn na zoveel hit-singles niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit. Met hun vrolijke, opzwepende repertoire, aangevuld met de grootste hits van de Havenzangers, weten ze tijdens optredens keer op keer weer te verrassen en is het “Feest voor jong en oud”.

Vanaf 2015 gaat het duo Mulder en Mulder verder onder de naam Havenzangers 2.0. Dit in reactie op de vele vragen die het publiek tijdens optredens aan Mulder en Mulder stelden. Zingen jullie nog wat van de Havenzangers? Willem, jij bent toch één van de Havenzangers, dus waarom heten jullie dan niet zo?

HavenZangers 2.0 boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van HavenZangers 2.0.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van HavenZangers 2.0, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van HavenZangers 2.0 en de eventuele overige kosten om een optreden van HavenZangers 2.0 mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van HavenZangers 2.0.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op HavenZangers 2.0 en de boeking(en) van HavenZangers 2.0 voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte HavenZangers 2.0 aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag