Alm Power

Eigenschappen Alm Power boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Alm Power boeken?

Alm Power boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Alm Power.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Alm Power.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Alm Power ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Alm Power plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Alm Power

Extra informatie Alm Power

Biografie Alm Power
Sinds april 2013 staat Ed samen met Koen als Alm Power op de buhne. Het was de toeval dat Ed en Koen zich troffen en hebben elkaars ideeen uitgewisseld, heel spontaan is er toen een nieuw duo ontstaan.

Nu staan ze samen als “Alm Power” garant voor een unieke sound in Nederland en ver daar buiten. Samen zijn zij erin geslaagd een programma op te zetten waarmee zij bij elke gelegenheid de juiste muziek ten gehore kunnen brengen o.a. Volkstumliche muziek, Duitse Schlagers, Evergreens, Carnavalsmuziek, etc. Door deze veelzijdigheid kunnen zij bij elk optreden voor een gevarieerd programma zorgen en reageert zowel jong als oud steeds weer enthousiast tijdens hun optreden.

Trompetklanken doordrenkt met de onmiskenbare sound van de steirische harmonika en gezang laten feesttenten in binnen en buitenland op hun grondvesten schudden. “Onze optredens zijn in een woord één groot feest, niet alleen voor de mensen in de tenten, pleinen en kroegen maar ook voor ons als muzikant!” volgens Koen en Ed.         
Alm Power boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alm Power boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Alm Power.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Alm Power, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Alm Power en de eventuele overige kosten om een optreden van Alm Power mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Alm Power.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Alm Power. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Alm Power checken, een gratis optie plaatsen op Alm Power en de boeking(en) van Alm Power voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Alm Power, BOEKINGSBUREAU Alm Power, BOEKINGSBURO Alm Power, ENTERTAINMENTBUREAU Alm Power, ENTERTAINMENTBURO Alm Power, ARTIESTENBUREAU Alm Power, BOEKINGSKANTOOR Alm Power, IMPRESARIAAT Alm Power, MUZIEKBURO Alm Power, MUZIEKBUREAU Alm Power, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Alm Power, ARTIESTENBOEKINGSBURO Alm Power, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Alm Power.

 

Offerte Alm Power aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag