jannes

Eigenschappen Jannes boeken

Prijs
v.a. 5.850
Tijdsduur
1 x 30 min.
Geluid
Inclusief M- of A-set

Jannes boeken?

Jannes boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jannes.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jannes.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jannes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jannes plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Jannes

Extra informatie Jannes

Jannes behoort al jaren tot één van de grootste volkszangers van Nederland. Met zijn gevarieerd Nederlandstalig repertoire amuseert hij vele fans.

Jannes’ carrière nam in 1999 met zijn in eigen beheer opgenomen debuutsingle Ben Jij Bij Me direct een vlucht, toen deze werd opgepikt door de piratenzenders in het land. Niet veel later volgde zijn debuut-cd ‘Bella Bianca’, nog geen twee jaar later gevolgd door ‘Van Casablanca Naar Napoli’. Deze zorgde voor de landelijke doorbraak, waarna stipt iedere zomer een compleet nieuwe cd volgde. De hele verzameling albums is nu door CNR Entertainment samengebald tot ‘De Jannes Collectie’, waarbinnen ieder album is voorzien van nieuw artwork en elke cd is voorzien van bonusmateriaal in de vorm van extra tracks en/of videoclips. “Zo’n verzameling roept bij mij veel mooie herinneringen op”, zo stelt Jannes. “En het stelt mijn fans die nog niet alle cd’s hadden in staat deze voor een zacht prijsje alsnog te kopen. Dat de reeks niet te duur werd, vond ik heel belangrijk. Want ik doe alles voor mijn fans en wil ze niet op kosten jagen.”

Naast de collectie is in het jubileumjaar 2010 ook de verzamelaar ‘Het Beste Van Jannes’ uitgekomen, met daarop nummers als Dam Dam, Een Beetje Meer, Ga Dan, Ietsie Petsie en Als Het Zonnetje Schijnt. Plus natuurlijk alle andere hits.

Wie naar zijn oeuvre kijkt, kan niet voorstellen dat Jannes nog maar een jaar of tien professioneel in het vak zit. Binnenkort komt er een langgekoesterde droom uit aangezien de Drent op 8 september zijn eerste concert geeft in Ahoy. Ruim 15.000 fans zullen kunnen genieten van Jannes. Hij zal een spectaculaire show geven waar kosten nog moeite worden gespaard. Onder begeleiding van een 16-koppige live band zal Jannes zijn grootste hits als Wie naar zijn oeuvre kijkt, kan maar moeilijk voorstellen dat Jannes ‘pas’ een jaar of tien professioneel in het vak zit. Elf, na volgende week twaalf, reguliere albums, een kerst-cd, ontelbare singles en een verzamelaar maakt de collectie compleet. Naast deze bijzondere prestaties komt binnenkort ook zijn langgekoesterde droom uit aangezien de sympathieke Drentenaar op 8 september zijn eerste concert geeft in de Rotterdamse Ahoy. Voor ruim 15.000 fans zal Jannes een spectaculaire show geven waar kosten nog moeite worden gespaard. Onder begeleiding van een 16-koppige live band zal Jannes zijn grootste hits als ‘Adio Amore’, ‘Mijn Naam is Jannes’, ‘Beetje Meer’, Adio Amore en ‘Zwevend naar Geluk’ live ten gehore brengen.

Jannes boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jannes.

Offerte Jannes aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag