bouke en elvismatters

Eigenschappen Bouke & The ElvisMatters Band boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
1 x 60 à 75 minuten
Geluid
Exclusief

Bouke & The ElvisMatters Band boeken?

Bouke & The ElvisMatters Band boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bouke & The ElvisMatters Band.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bouke & The ElvisMatters Band.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bouke & The ElvisMatters Band ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bouke & The ElvisMatters Band plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Bouke & The ElvisMatters Band

Extra informatie Bouke & The ElvisMatters Band

Bouke & the ElvisMatters Band bliezen zaterdag 21 januari jl. de jury van ‘The Tribute: Battle of the Bands’ omver met het nummer ‘In the Ghetto’. Bekijk het optreden hierboven terug!

Bouke is inmiddels geen onbekende meer in Nederland en heeft in het verleden met succes deelgenomen aan ‘Waar is Elvis?’ op RTL4 en ‘The Winner Takes It All’ op SBS6. In beide shows werd hij bekroond tot winnaar. Nu is Bouke te zien in het populaire SBS6 programma ‘The Tribute: Battle of the Bands’ samen met zijn eigen ElvisMatters Band. Zal hij ook nu weer als beste worden gekozen en daardoor een optreden winnen in de Ziggo Dome?

Bouke & the ElvisMatters Band brengen in een ruim 1 uur durende show de klassiekers van Elvis weer tot leven alsof ze pas gisteren in de hitparade stonden; ‘In The Ghetto’, ‘Burning Love’, ‘Suspicious Minds’, ‘Can’t Help Falling In Love’, etc. De machtige stem van Bouke vormt samen met zijn ElvisMatters Band véél meer dan een walk down Memory Lane!

Bouke & the ElvisMatters Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bouke, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens het boekingsbureau van Bouke.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bouke. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Offerte Bouke & The ElvisMatters Band aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag