Afrovibes

Eigenschappen Afrovibes boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Afrovibes boeken?

Afrovibes boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Afrovibes.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Afrovibes.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Afrovibes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Afrovibes plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Afrovibes

Finalisten Everybody Dance Now 2015!
Everybody Dance Now is een razendpopulaire danstalentenjacht die in Nederland wordt uitgezonden op RTL 4. Wekelijks kijken op vrijdagavond om 20:30 uur meer dan 1,4 miljoen kijkers naar dit dansspektakel! De presentatie ligt in handen van Chantal Janzen. De jury wordt bekleed door Jan Kooijman, Dan Karaty en Lieke van Lexmond.Een selectie van de deelnemende acts (topkandidaten, liveshowacts) is beschikbaar voor boekingen in het land.
U kunt deze dansacts perfect inzetten voor/op personeelsfeesten, bij dansscholen, winkelcentra en bij andere feestelijke events.
Afrovibes neemt ons mee naar Afrika met hun vrolijke en swingende dans.
Voor videomateriaal, klik hier

Afrovibes boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Afrovibes .

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Afrovibes , neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Afrovibes en de eventuele overige kosten om een optreden van Afrovibes mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Afrovibes .
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Afrovibes . Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Afrovibes checken, een gratis optie plaatsen op Afrovibes en de boeking(en) van Afrovibes voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Afrovibes , BOEKINGSBUREAU Afrovibes , BOEKINGSBURO Afrovibes , ENTERTAINMENTBUREAU Afrovibes , ENTERTAINMENTBURO Afrovibes , ARTIESTENBUREAU Afrovibes , BOEKINGSKANTOOR Afrovibes , IMPRESARIAAT Afrovibes , MUZIEKBURO Afrovibes , MUZIEKBUREAU Afrovibes , ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Afrovibes , ARTIESTENBOEKINGSBURO Afrovibes , ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Afrovibes .

 

Offerte Afrovibes aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag