Pat Smith

Eigenschappen Pat Smith boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Pat Smith boeken?

Pat Smith boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Pat Smith.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Pat Smith.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Pat Smith ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Pat Smith plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Pat Smith

Met Splendid speelde Pat Smith op festivals als Lowlands, Parkpop, Sziget en Fusion. Met zijn solo EP ‘Lighthouse’, waaraan hij werkte met producers Jan van Wieringen en Robin Veldman (Caro Emerald), zette hij zijn eerste stap in een nieuwe richting. Nu is er een nieuwe single: ‘All Day’.

Pat Smith boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Pat Smith.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Pat Smith, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Pat Smith en de eventuele overige kosten om een optreden van Pat Smith mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Pat Smith.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Pat Smith. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Pat Smith checken, een gratis optie plaatsen op Pat Smith en de boeking(en) van Pat Smith voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Pat Smith, BOEKINGSBUREAU Pat Smith, BOEKINGSBURO Pat Smith, ENTERTAINMENTBUREAU Pat Smith, ENTERTAINMENTBURO Pat Smith, ARTIESTENBUREAU Pat Smith, BOEKINGSKANTOOR Pat Smith, IMPRESARIAAT Pat Smith, MUZIEKBURO Pat Smith, MUZIEKBUREAU Pat Smith, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Pat Smith, ARTIESTENBOEKINGSBURO Pat Smith, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Pat Smith.

 

Offerte Pat Smith aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag