Electric Heroes

Eigenschappen Electric Heroes boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Electric Heroes boeken?

Electric Heroes boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Electric Heroes.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Electric Heroes.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Electric Heroes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Electric Heroes plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Electric Heroes

Biografie Electric Heroes
De Electric Heroes zijn dé nieuwe muzikale super-helden. Een tape act met de power van een live band. Geen lange opbouwtijden maar speelklaar binnen enkele minuten.

Met hun energieke show en slimme liedjeskeuze neemt de band zijn publiek mee op een meedogenloze muzikale rollercoaster-ride. Opzwepende mash-ups van bekende pop/rock songs met pompende beats eisen de aandacht van oren en ogen. In een verfrissend moderne mix wisselen de wereldhits zich in hoog tempo af, terwijl de waanzinnige lichtshow en de eigen sound van de Heroes vol enthousiasme van de planken spat.

Electric Heroes overdonderend muzikaal plezier

Vanaf de eerste tonen is het raak en wordt stilstaan schier onmogelijk. De drang om spontaan mee te zingen is niet te houden, een dikke glimlach overspoelt alle zorgen. De positieve energie die de band over zijn publiek uitstort neemt direct bezit van lijf en leden.

Na de show laat het powertrio elk publiek overdonderd achter, zingend om méér…

Dit is “The power of music”

Uniek en effectief entertainment

De hele set staat binnen vijf minuten startklaar op het podium door het speciaal hiervoor ontwikkelde “Plug and Play” systeem. Dit bijzondere systeem zorgt voor een zeer korte changeover-tijd en dus voor doorlopend entertainment. Het visuele plaatje wordt mede bepaald door een geïntegreerde lichtshow met als absolute eyecatcher een extravagant lichtgevend drumstel. Dit concept maakt de Electric Heroes uniek.

Het is de ideale feestband die als flexibele slot- of tussenact van circa 35 min. in het programma past van elk besloten en openbaar evenement in binnen- en buitenland.

De drie gedreven ervaren bandleden maakten al naam en faam in o.a. acts als Ali B. Jeroen van der Boom, Alain Clark, Do, en Waylon.

De architectuur en productie van de act zijn in handen van toetsenist, songwriter, producer Axel Lindelauf, bekend van o.a. Volumia!, De Coronas en The Originals.

De Kracht van Electric Heroes op een rij

– uniek plug-and-play concept (opbouwtijd 5 min.)

– korte, krachtige opvallende show

– 35 min. lang bekende meezingers

– standaard extra lichtshow

– perfect als slot- of tussenact

– voor alle leeftijden en doelgroepen

– zeer ervaren en professioneel team te plaatsen op o.a. festivals, tent- en bedrijfsfeesten, openbare- en privé-feesten
Electric Heroes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Electric Heroes boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Electric Heroes.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Electric Heroes, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Electric Heroes en de eventuele overige kosten om een optreden van Electric Heroes mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Electric Heroes.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Electric Heroes. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Electric Heroes checken, een gratis optie plaatsen op Electric Heroes en de boeking(en) van Electric Heroes voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Electric Heroes, BOEKINGSBUREAU Electric Heroes, BOEKINGSBURO Electric Heroes, ENTERTAINMENTBUREAU Electric Heroes, ENTERTAINMENTBURO Electric Heroes, ARTIESTENBUREAU Electric Heroes, BOEKINGSKANTOOR Electric Heroes, IMPRESARIAAT Electric Heroes, MUZIEKBURO Electric Heroes, MUZIEKBUREAU Electric Heroes, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Electric Heroes, ARTIESTENBOEKINGSBURO Electric Heroes, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Electric Heroes.

 

Offerte Electric Heroes aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag