de-heeren-van-aemstel-band-boeken-1641980250

Eigenschappen De Heeren van Aemstel Band boeken

Prijs
v.a. 5.250
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

De Heeren van Aemstel Band boeken?

De Heeren van Aemstel Band boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Heeren van Aemstel Band.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Heeren van Aemstel Band.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Heeren van Aemstel Band ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Heeren van Aemstel Band plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van De Heeren van Aemstel Band

Extra informatie De Heeren van Aemstel Band

In de bekendste muziekkroeg van Nederland en op andere mooie locaties in het land hebben reeds grote namen opgetreden met deze strakke, jonge en energieke band. Wat een ongekende energie. De Heeren van Aemstel Band speelde al heel wat zalen en pleinen plat. Niet voor niets dat topartiesten graag met deze band het podium onveilig maken. Zet je schrap voor een energieke, avondvullende show met steeds weer een verrassende wending!

Boekingen 

De Heeren van Aemstel Band is te boeken als coverband of in samenwerking met je favoriete artiesten. Dit zijn live shows zoals live shows ooit bedoeld zijn! Een heel breed repertoire maakt de band geschikt voor nagenoeg iedere gelegenheid. Door de enthousiaste muzikanten ontstaat er al snel een interactieve sfeer met het publiek.

In de bekendste muziekkroeg van Nederland en op andere mooie locaties in het land hebben reeds grote namen opgetreden met deze strakke, jonge en energieke band. De band is te boeken als een coverband, maar natuurlijk ook in een samenwerking met uw favoriete artiest(en).Daar waar het publiek gewend is dat de artiesten even tussendoor optreden met een orkestband, maken ze in dit concept juist deel uit van één doorlopend geheel. Zo krijgt men een volledige show met alle ingrediënten. En tevens blijft het geluid overeind, zoals een live optreden hoort te klinken! De Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De Heeren van Aemstel Band.

 

Extra Boekingsinformatie

Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Heeren van Aemstel Band en de eventuele overige kosten om een optreden van De Heeren van Aemstel Band mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De Heeren van Aemstel Band. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van alle bands checken. Ook is het mogelijk om een gratis optie plaatsen op band en de boeking(en) van De Heeren van Aemstel Band voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

 

Offerte De Heeren van Aemstel Band aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag