Das Riessengrosse Oktoberfest

Eigenschappen Das Riessengrosse Oktoberfest boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
2x 50 min.
Geluid
In overleg

Das Riessengrosse Oktoberfest boeken?

Das Riessengrosse Oktoberfest boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Das Riessengrosse Oktoberfest.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Das Riessengrosse Oktoberfest.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Das Riessengrosse Oktoberfest ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Das Riessengrosse Oktoberfest plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Das Riessengrosse Oktoberfest

Extra informatie Das Riessengrosse Oktoberfest

Biografie Das Riessengrosse Oktoberfest
Al geruime tijd treden de drie heren van Die Tolle Leute op als “Deutsche” tape-act.

Diverse feesttenten, bedrijven, carnavalsverenigingen en overige organisaties hebben inmiddels gebruik gemaakt van de energie en muzikaliteit van deze powerschlager vrienden.

In 2010 waren ze onderdeel van vele grote oktoberfesten en waren ze te gast bij de opening van het (aprés)ski seizoen in Westendorf in Oostenrijk. Ook komend skiseizoen zullen Die Tolle Leute weer te gast zijn in de diverse wintersportgebieden en zullen ze weer onderdeel zijn van vele Oktoberfesten.

Met bekende hits als “Cowboy und Indiäner”, “Viva Colonia”, “Festival der Liebe”, Hey wir wollen die Eisbährn sehn, en “Sierra Madre” is het iedere keer weer een schot in de roos met deze drie Duitse mannen.

Een enorme dosis enthousiasme, een erg energiek optreden en veel interactie met het publiek zijn de speerpunten van een optreden van Die Tolle Leute.

De beste schlagerhits komen voorbij en zullen ongetwijfeld leiden tot een volle dansvloer en een hoog meezing gehalte. Feest en stimmung gegarandeerd dus met deze 3 knotsgekke Duitsers.

Vanaf najaar 2011 komen de heren van Die Tolle Leute ook met een familiënshow van 2 x 50 minuten genaamd : Das Rießengroße Oktoberfest. Voor deze spectaculaire show zullen Die Tolle Leute uitgebreid worden met drie bijzonder appetijtelijke danseressen “Die Heimat Tänzer”, zangeres Monika, en Knut de CO2 Eisbähr.

Deze show is exclusief ontwikkeld voor de Heineken Oktoberfesten van 2011 en zal na 31 oktober ook beschikbaar zijn voor overige aanvragen.

Natuurlijk zal de tape act Die Tolle Leute van 30 minuten ook gewoon beschikbaar blijven.
Das Riessengrosse Oktoberfest boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Das Riessengrosse Oktoberfest boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Das Riessengrosse Oktoberfest.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Das Riessengrosse Oktoberfest, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Das Riessengrosse Oktoberfest en de eventuele overige kosten om een optreden van Das Riessengrosse Oktoberfest mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Das Riessengrosse Oktoberfest.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Das Riessengrosse Oktoberfest. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Das Riessengrosse Oktoberfest checken, een gratis optie plaatsen op Das Riessengrosse Oktoberfest en de boeking(en) van Das Riessengrosse Oktoberfest voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Das Riessengrosse Oktoberfest, BOEKINGSBUREAU Das Riessengrosse Oktoberfest, BOEKINGSBURO Das Riessengrosse Oktoberfest, ENTERTAINMENTBUREAU Das Riessengrosse Oktoberfest, ENTERTAINMENTBURO Das Riessengrosse Oktoberfest, ARTIESTENBUREAU Das Riessengrosse Oktoberfest, BOEKINGSKANTOOR Das Riessengrosse Oktoberfest, IMPRESARIAAT Das Riessengrosse Oktoberfest, MUZIEKBURO Das Riessengrosse Oktoberfest, MUZIEKBUREAU Das Riessengrosse Oktoberfest, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Das Riessengrosse Oktoberfest, ARTIESTENBOEKINGSBURO Das Riessengrosse Oktoberfest, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Das Riessengrosse Oktoberfest.

 

Offerte Das Riessengrosse Oktoberfest aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag