Floor Jansen boeken

Eigenschappen Floor Jansen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Floor Jansen boeken?

Floor Jansen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Floor Jansen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Floor Jansen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Floor Jansen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Floor Jansen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Floor Jansen

Floor Jansen in “Beste Zangers” 2019

In 2019 doet Floor Jansen mee aan het tv-programma “Beste Zangers”.

Het duet “Phantom of the Opera”van Floor Jansen en Henk Poort, uit de laatste aflevering van Beste Zangers, gaat de hele wereld over. Op Youtube heeft het optreden binnen 40 uur al meer dan 1 miljoen views en internationale websites besteden aandacht aan het legendarische optreden.

Biografie Floor Jansen

Floor Jansen was van 1997 tot begin 2009 de zangeres van de Nederlandse metalband After Forever. Vanaf 1999 studeerde zij aan de Rockacademie in Tilburg, waar ze in 2003 afstudeerde. Naast haar bezigheden bij After Forever gaf zij zanglessen. Ze speelt gitaar, piano en fluit. Op 5 mei 2010 presenteerde ze haar nieuwe band ReVamp, die in september 2016 werd opgeheven.

Vanaf 1 oktober 2012 verving Jansen Anette Olzon als zangeres van Nightwish tijdens de Imaginaerum World Tour. Op 9 oktober 2013 werd bekendgemaakt dat ze de vaste nieuwe frontzangeres van de groep werd. In 2015 bracht Nightwish met Jansen als leadzangeres het album Endless Forms Most Beautiful uit.

Verder werkte Jansen als gastmuzikant mee aan albums van Ayreon, Within Temptation, Star One, In Memoriam en Bertus Borgers.

In maart 2016 was Jansen te gast in het tv-programma De Reünie.

In september 2016 werd bekend dat Jansen vier maanden in verwachting was van haar eerste kind met haar partner Hannes Van Dahl, drummer van Sabaton. Ze beviel op 15 maart 2017 van een dochter.

In 2017 heeft Jansen een album opgenomen met Jørn Viggo Lofstad. Ze vormen samen het hard-rock duo Northward. Op 24 augustus 2018 kwam het eerste nummer uit “While love died”. Het volledig album komt uit op 19 oktober 2018.

De vrouwelijke zangpartij van de muziek van De Vliegende Hollander in attractiepark de Efteling, te horen in de wachtruimten, was oorspronkelijk ingezongen door Floor Jansen. Om juridische redenen werd haar stem echter vervangen door die van zangeres Martine Grünwald.

In augustus 2019 deed Floor mee met het Nederlandse televisieprogramma Beste Zangers.

Floor Jansen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Floor Jansen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Floor Jansen en de eventuele overige kosten om een optreden van Floor Jansen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140 of klik hier om terug te gaan naar de homepage.

Offerte Floor Jansen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag