Marga Bult

Eigenschappen Marga Bult boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Marga Bult boeken?

Marga Bult boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Marga Bult.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Marga Bult.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Marga Bult ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Marga Bult plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Marga Bult

Scoorde 16 hits met ‘Babe’ en een 5e plaats op het Eurovisie Songfestival in 1987, met ‘from NY to LA’, een nr 5 notering met de Dutch Diva’s.
Marga is host van diverse radio- en tv-shows, presentatrice en/of rode draad zowel voor het bedrijfsleven als particuliere opdrachtgevers.
Zij is het boegbeeld van het onvolprezen Twentse land.

Marga Bult boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Marga Bult.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Marga Bult, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Marga Bult en de eventuele overige kosten om een optreden van Marga Bult mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Marga Bult.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Marga Bult. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Marga Bult aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag