The Boyband Battles boeken

Eigenschappen The Boyband Battles boeken

Prijs
v.a. 2.650
Geluid
In overleg

The Boyband Battles boeken?

The Boyband Battles boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van The Boyband Battles.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van The Boyband Battles.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van The Boyband Battles ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Boyband Battles plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie The Boyband Battles

Wie zong er niet mee met de hits van The Backstreet Boys, Take That, N*SYNC en Boyzone en zwijmelde weg bij een poster van de verschillende boybands? Gillende, huilende en flauwvallende fans; typisch de jaren negentig. Boybands namen de wereld over en veroverden de harten van een miljoenenpubliek. Tijdens een optreden van The Boyband Battles komen ze allemaal voorbij!

Ook de jongere boyband-fans worden niet vergeten. Zo is er ruimte voor hedendaagse boybands als One Direction. Bovendien wordt het publiek mee teruggenomen in de tijd naar hoe het allemaal is begonnen. Met een heuse ‘throwback medley’ nemen de mannen je mee naar de tijd van The Beatles en The Jackson Five.

Zo is het voor iedereen een feest der herkenning, waar je naar hartenlust mee kunt zingen en dansen op de hits van toen en nu, compleet met de bekende strakke danspasjes en choreografieën. De kostuums en gepolijste stemmen van deze vier gerenommeerde zangers/entertainers uit de showbizz zorgen voor een niet te evenaren show van wereldklasse!

The Boyband Battles boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van The Boyband Battles, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van The Boyband Battles en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van The Boyband Battles.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor The Boyband Battles. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte The Boyband Battles aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag