Within Temptation

Eigenschappen Within Temptation boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Within Temptation boeken?

Within Temptation boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Within Temptation.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Within Temptation.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Within Temptation ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Within Temptation plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Within Temptation

Extra informatie Within Temptation

Biografie Within Temptation
Na een aantal rustige beginjaren in de muzikale luwte, explodeerde het Within Temptation succes in 2000, toen het tweede album Mother Earth in de Europese mainstream spotlights kwam te staan. Sinds deze grote doorbraak verkocht de band meer dan 2.8 miljoen CD’s en DVD’s met releases in 48 verschillende landen en ontvingen zij onder andere 30 Gouden en Platina Platen, 4 Export Awards, 2 MTV Europe Music Awards en 2 World Music awards.

Het langverwachte vijfde studio album van Within Temptation, getiteld “The Unforgiving” is eind maart 2011 verschenen en behaalde inmiddels al de nummer 1 rock chart positie in de US, Engeland, Frankrijk, Duitsland, België, Finland, Oostenrijk, Zweden, Nederland, Portugal en Zwitserland. De band koos dit keer voor een  conceptalbum gebaseerd op een serie comics, geschreven door scriptschrijver Steven O’Connell (BloodRayne Dark 48) en geïllustreerd door Romano Molenaar (Witchblade, Darkness en X-men). Dit alles wordt gecompleteerd door een drieluik van korte films waarin de hoofdpersonen uit de comic worden vertolkt door acteurs. Elke film wordt afgesloten met een bijbehorende muziekvideo.

Within Temptation, met de charismatische frontvrouw Sharon den Adel, is voor dit nieuwe album een andere muzikale weg ingeslagen. Gitarist Robert Westerholt legt uit: “We wilden geen traditioneel concept album waarbij de hele verhaallijn verteld wordt door de songteksten, dat werkt veel te beperkend voor ons.  De 12 tracks zijn vooral soundtracks voor de films en de comic geworden die een aanvulling vormen op het verhaal.” “Tijdens het schrijfproces leek het ook alsof we vanzelf teruggingen naar onze muzikale wortels: eind jaren 80, begin jaren 90. Dit is zeker een belangrijke stap geweest in de vernieuwing van het algehele geluid wat op “The Unforgiving” te horen is”

“The Unforgiving” kan worden omschreven als het meest gevarieerde album van Within Temptation tot dusver. Luisterrijke state-of-art rock, aanstekelijke pop-melodieën, pompende rifs, ijzersterke arrangementen en krachtige atmosferen geven de enorme veelzijdigheid van de band weer.

Het album is in maart 2011 in 48 landen uitgebracht, waarna een uitgebreide Europese tour zal volgen. De voorverkoop van deze tour startte enkele maanden geleden, waarna er in Londen, Parijs en Kopenhagen grotere zalen werden bijgeboekt om aan de grote vraag naar kaarten te kunnen voldoen. Ook zijn er inmiddels 5 extra shows toegevoegd in de US en Canada. Het eerste (festival)optreden van de band zal plaatsvinden op Huntenpop, wat de officiële kick off zal zijn van deze tour.
Within Temptation boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Within Temptation boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Within Temptation.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Within Temptation, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Within Temptation en de eventuele overige kosten om een optreden van Within Temptation mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Within Temptation.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Within Temptation. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Within Temptation checken, een gratis optie plaatsen op Within Temptation en de boeking(en) van Within Temptation voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Within Temptation, BOEKINGSBUREAU Within Temptation, BOEKINGSBURO Within Temptation, ENTERTAINMENTBUREAU Within Temptation, ENTERTAINMENTBURO Within Temptation, ARTIESTENBUREAU Within Temptation, BOEKINGSKANTOOR Within Temptation, IMPRESARIAAT Within Temptation, MUZIEKBURO Within Temptation, MUZIEKBUREAU Within Temptation, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Within Temptation, ARTIESTENBOEKINGSBURO Within Temptation, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Within Temptation.

 

Offerte Within Temptation aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag