Ilse deLange boeken

Eigenschappen Ilse DeLange boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Ilse DeLange boeken?

Ilse DeLange boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ilse DeLange.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ilse DeLange.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ilse DeLange ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ilse DeLange plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ilse DeLange

Extra informatie Ilse DeLange

Biografie Ilse DeLange

In de afgelopen twee jaar is er onnoemelijk veel gebeurd. Na verschijnen van het album ‘Incredible’ werd Ilse DeLange overladen met eerbewijzen. 3FM Awards voor beste zangeres, het beste album en de beste single, TMF Award als beste live-act en een Rembrandt Award voor de song ‘Miracle’ als soundtrack van de film Bride Flight.

“Het was de overtreffende trap van succes”, vat Ilse bondig samen. “Vergeleken met eerder was het allemaal weer een stap verder. Ik ben nu echt hits gaan scoren. Met ‘The Great Escape’ begon het al een beetje, want voor die tijd was ik eigenlijk voornamelijk een albumartieste. Maar met ‘Incredible’ had ik ineens drie liedjes in de toptien. En dat merk je bij de optredens. Ineens is er herkenning, de mensen zingen allemaal mee.”

Ze kreeg die response bij het publiek in veelvoud tijdens het Ahoy-concert van 21 maart 2009, waarvan later dat jaar een dvd uitkwam.

Alle positieve ervaringen hebben doorgewerkt op het nieuwe album ‘Next To Me’, dat Ilse voor het eerst in lange tijd weer in Nashville heeft opgenomen. Ze werkte wel met dezelfde producer (Lyle Workman) en dezelfde musici als op ‘Incredible’, aangevuld met onder andere de roemruchte pedalsteelgitarist Paul Franklin.

Vergeleken met de overweldigende blijheid van ‘Incredible’ gaan de liedjes ditmaal meer de diepte in. En niet geheel onbelangrijk, het album als geheel is meer country. Je zou kunnen zeggen dat Ilse ‘back to the roots’ is gegaan.

Eind augustus 2018 is het nieuwe album van Ilse DeLange verschenen, simpelweg Ilse DeLange geheten. Het is voor de zangeres uit Almelo, die debuteerde met World Of Hurt in 1998, haar achtste album.

Of het nu een kleine bezetting is of met de hele band, Ilse DeLange live meemaken maakt diepe indruk op iedereen.

Ilse DeLange boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ilse DeLange, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ilse DeLange en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ilse DeLange.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Ilse DeLange aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag