Cascada

Eigenschappen Cascada boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Cascada boeken?

Cascada boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Cascada.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Cascada.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Cascada ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Cascada plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Cascada

Extra informatie Cascada

Biografie Cascada
Cascada is een Duitse dance/trance act die bestaat uit het producersduo Manuel Reuter (DJ Manian) en Yann (Yanou). Het gezicht van Cascada is zangeres Natalie.

Producer Yanou had eerder een kleine hit in Nederland met het nummer ‘On On’ (feat. Do) en werkte samen met DJ Sammy aan de wereldhit ‘Heaven’ (eveneens feat. Do/cover van Bryan Adams).

Zangeres Natalie Horler (Bonn, 23 september 1981) is een Duitse van Engelse ouders. Al op jonge leeftijd kwam zij in aanraking met de muziek dankzij haar vader, die jazzmuzikant is.

Cascada heeft sinds 2004 verschillende hits gehad in Duitsland, zoals ‘Piece of Heaven’ (2004), ‘Miracle’, ‘Bad Boy’ en ‘Everytime We Touch’ . Deze laatste is de eerste die het ook in het buitenland goed doet, waaronder de Verenigde Staten, Engeland en natuurlijk ook ons land.
Cascada boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Cascada boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Cascada.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Cascada, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Cascada en de eventuele overige kosten om een optreden van Cascada mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Cascada.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Cascada. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Cascada checken, een gratis optie plaatsen op Cascada en de boeking(en) van Cascada voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Cascada, BOEKINGSBUREAU Cascada, BOEKINGSBURO Cascada, ENTERTAINMENTBUREAU Cascada, ENTERTAINMENTBURO Cascada, ARTIESTENBUREAU Cascada, BOEKINGSKANTOOR Cascada, IMPRESARIAAT Cascada, MUZIEKBURO Cascada, MUZIEKBUREAU Cascada, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Cascada, ARTIESTENBOEKINGSBURO Cascada, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Cascada.

 

Offerte Cascada aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag