Brides of Lucifer boeken

Eigenschappen Brides of Lucifer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Brides of Lucifer boeken?

Brides of Lucifer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Brides of Lucifer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Brides of Lucifer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Brides of Lucifer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Brides of Lucifer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Brides of Lucifer

Extra informatie Brides of Lucifer

Brides Of Lucifer brengt een eerbetoon aan de metalscène en betreedt met een vlammende showde concertpodia. De combinatie van een vrouwelijk koor met de brute kracht van gitaarriffs en drums brengt iconische metal- en hardrockcovers tot een adembenemend hoogtepunt. Van Slayer’s ‘South Of Heaven’ tot ‘Painkiller’ van Judas Priest, van Manowar’s ‘Warriors Of The World’ tot ‘Chop Suey!’ van System Of A Down.

Brides Of Lucifer ontstond in de zomer van 2016 uit een gemeenschappelijke metal droomproject van drie Belgische vrienden. Het werd een krachtige samenwerking: een metalband met 13 frontvrouwen! Een overweldigende clash tussen snoeiharde gitaren en bloedstollende vocalen. De zegetocht van deze duivelse bruiden passeerde al Metal-walhalla Graspop. Bovendien heeft de band aankomend jaar de Lotto Arena in Antwerpen op de planning staan! To hell and back met Brides Of Lucifer!

Brides of Lucifer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Brides of Lucifer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Brides of Lucifer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Brides of Lucifer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag