Bas Muijs

Eigenschappen Bas Muijs boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
120 min.

Bas Muijs boeken?

Bas Muijs boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bas Muijs.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bas Muijs.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bas Muijs ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bas Muijs plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bas Muijs

Na het behalen van zijn Havo-diploma in 1995 begon Bas Muijs aan de lerarenopleiding aan de Haagse Hogeschool. In die periode leerde hij op zijn opleiding een aantal jongens kennen met wie hij later twee cabaretgroepen zou vormen; in 1996 besloot hij samen met Ergin Aydogdu, Berry v/d Elst en Sven Jongejan een cabaretgroep op te richten onder de naam “de vier toffe gasten”. De nadruk lag op muziek. Vooral op de opleiding, met open podia-middagen, trad de groep op voor voornamelijk studenten en medewerkers van de Haagse Hogeschool. De stukken gingen over het leven op de Pabo, vriendschap en de lol in `t leven. Later ging hij samen met Sven verder onder de naam “Muijs en Jongejan” en spitsten zij zich toe op wat meer melancholische liedjes en werden ook op feestavonden geboekt. Twee jaar later begon Bas, na al anderhalf jaarfiguratiewerk gedaan te hebben bij Harry Klooster en bij de verschillende soaps om de hoek gekeken te hebben, aan zijn opleiding bij theaterschool “Rabarber” in Den Haag. Op die school kwam hij een andere vriend tegen; Maurice Scheermeijer. Met hem vormde hij onder de naam “fumejo” een cabaretgroep waarbij de nadruk lag op humor. Bas in de rol van aangever, Maurice als afmaker. De teksten werden door Maurice bedacht, terwijl Bas voor de begeleiding op de piano zorgde en de liedjes schreef. Na zeven maanden les op “Rabarber” mocht hij al meedoen aan een auditie voor een rol in Goede tijden, Slechte tijden. Hij werd in april 1999 aangenomen voor de rol van “Stefano Oliviero” (later veranderde die naam in “Stefano Sanders”. ). Door zijn werkzaamheden bij de serie kon hij het werk niet meer combineren met de theaterschool. Hij werd echter wel gevraagd mee te doen aan de kerstproductie van Rabarber; Romeo en Julia. Onder regie van Marcel Royaards speelde hij in Januari 2000 twaalf voorstellingen de rol van Romeo. Door het enorme succes van de voorstellingen en de samenwerking tussen de cast en de regisseur werd besloten een jaar later weer een grote productie neer te zetten; Frankenstein. Bas werd nu gevraagd voor een heel andere rol; die van het monster. De eerste zes dagen van 2001 werden er weer twaalf voorstellingen gespeeld in het theater aan`t spui in Den Haag. Met een zeer imposant decor werd er wederom een prachtige voorstelling neergezet. In September 2001 zal Bas voor het vierde seizoen te zien zijn in GTST.

Bas Muijs boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bas Muijs.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bas Muijs, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bas Muijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Bas Muijs mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bas Muijs.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bas Muijs. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bas Muijs checken, een gratis optie plaatsen op Bas Muijs en de boeking(en) van Bas Muijs voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Bas Muijs aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag