Ad Janssen

Eigenschappen Ad Janssen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
120 min.
Geluid
Exclusief

Ad Janssen boeken?

Ad Janssen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ad Janssen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ad Janssen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ad Janssen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ad Janssen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ad Janssen

Ad Janssen werd geboren op 27 mei 1957 in Hooge-Mierde in Noord Brabant. Ad groeide daar op als oudste van de zes kinderen van moeder Jeanne Abel en vader Wil Janssen. Al op jonge leeftijd wist Ad dat hij ‘iets met eten’ wilde en het verbaasde dan ook niemand dat hij na de lagere school voor het koksvak koos. Na het behalen van diverse koksdiploma’s heeft Ad brede ervaring opgedaan in diverse toonaangevende restaurants in Nederland. In 1988 verwierf Ad de titel Meesterkok, de hoogst bereikbare graad in het koksvak. Kort daarvoor, in 1987, deed Ad zijn intrede in de keuken van Het Kasteel van Rhoon waar hij vanaf dat moment de scepter zwaaide als chef-kok. Inmiddels is Ad eigenaar van heel wat horecagelegenheden: Het Kasteel van Rhoon, BIGGO restaurant, Kookstudio Het Oude Regthuys, Het Wapen van Rhoon en Orangerie De Rhoonse Grienden. De restaurants zijn stuk voor stuk gevestigd op unieke locaties en bij alle zaken staat kwaliteit hoog in het vaandel. Ad’s motto is “gasten moeten zich altijd welkom voelen en culinair zowel verwend als verrast worden”. Ad is een man met visie en een passie voor koken en communicatie. Als ondernemer pur sang is hij, naast zijn functie als chef-kok, zo’n 12 jaar eigenaar geweest van twee uitgeverijen waar onder andere de consumenten- en vaktijdschriften Club Cuisine, Annoncée Culinaire en De Kok werden uitgegeven. Bovendien was Ad in die jaren de drijvende kracht achter ‘t Gilde van Nederlandse Meesterkoks, zat hij in het bestuur van o. a. de Europese gemeenschap van koks ‘Eurotoques’, de ‘Nederlandse Club van Koks’, organiseerde hij in de loop der jaren heel wat vakbeurzen, waaronder de European Fine Food Fair en nam hij het voortouw om ‘de nieuwe Nederlandse keuken’ te zetten. Sinds twee jaar is Ad voorzitter van Chateaux et Residences Gastronomiques; een samenwerkingsverband van restaurants op toplocaties. Door menigeen bestempeld als workaholic, maar door Ad zelf omschreven als ‘mijn werk; mijn hobby, mijn passie en mijn leven’…. Toch is er tegenwoordig in Ad’s leven wel een ‘hobby’ bijgekomen; ruim twee jaar geleden leerde hij zijn vriendin Yvon van Haren kennen. Onlangs verhuisden Ad en Yvon van Ad’s Koetshuis naast Het Kasteel van Rhoon, naar een privé-woning in het centrum van Rhoon. In 1997 maakte Ad zijn televisiedebuut in het middagprogramma Tearoom bij RTL4. Vanaf voorjaar 2000 was Meesterkok Ad Janssen bijna dagelijks te zien in het TROS televisieprogramma Lunch-TV, waar de presentatie en samenstelling van de kookitems in zijn handen waren. Met de keuken als onderdeel van het decor vormden Ad’s kookkunsten en lunchgerechten een rode draad door het programma. Daarna volgden het 1000 Seconden en TROS Middag Magazine. Sinds november 2004 is Ad 3 keer per week te zien in TROS Tafel Twee en op woensdagmiddag in De Wereld van K3.

Ad Janssen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ad Janssen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ad Janssen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ad Janssen en de eventuele overige kosten om een optreden van Ad Janssen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ad Janssen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ad Janssen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ad Janssen checken, een gratis optie plaatsen op Ad Janssen en de boeking(en) van Ad Janssen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Ad Janssen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag