Siemon de Jong - Taarten van Abel

Eigenschappen Taarten van Abel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Taarten van Abel boeken?

Taarten van Abel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Taarten van Abel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Taarten van Abel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Taarten van Abel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Taarten van Abel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Taarten van Abel

Extra informatie Taarten van Abel

Taarten van Abel is het TV-programma waar Siemon de Jong (Abel) bekend mee is geworden. Een kind dat een goede reden heeft om een speciaal iemand te verrassen met een fantastische taart, krijgt hulp van bakker Abel. Tijdens het knutselen met cake, slagroom en snoepjes praten zij samen openhartig over de meest uiteenlopende onderwerpen. Een prachtige reeks portretten.

Siemon de Jong treedt ook op tijdens events, bijeenkomsten en op culinaire hotspots. Siemon voorziet de aanwezigen graag van een gouden tip, kookondersteuning of een leuke foto! U dient zelf te zorgen voor ingredienten, eventuele culinaire assistentie en cooking-equipment.

Wilt u meerdere chefs boeken? Dat kan direct bij BUR02010. Ook sprekers, artiesten, sporters en ander entertainment boekt u gemakkelijk via onze portal.

Taarten van Abel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Taarten van Abel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Taarten van Abel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Taarten van Abel en de eventuele overige kosten om een optreden van Taarten van Abel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Taarten van Abel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Taarten van Abel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Taarten van Abel checken, een gratis optie plaatsen op Taarten van Abel en de boeking(en) van Taarten van Abel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Taarten van Abel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag