Andrea van Lieshout

Eigenschappen Andrea van Lieshout boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Andrea van Lieshout boeken?

Andrea van Lieshout boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Andrea van Lieshout.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Andrea van Lieshout.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Andrea van Lieshout ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Andrea van Lieshout plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Andrea van Lieshout

Andrea van Lieshout (1977), geboren in Den Helder, groeide op in een warm gezin waar koken een belangrijke en centrale rol vervulde. Haar Antilliaanse moeder vond het belangrijk dat de kinderen ook leerden koken, en daarom mocht Andrea al jong eens per week koken voor haar familie. Een carrière in de horeca was dan ook een logische vervolgstap. “Ik herinner me nog levendig dat ik als klein meisje mijn eigen dubbel gedopte tuinboontjes mocht klaarmaken en opeten. Wat een feest!”
Na de Middelbare Hotelschool werkte Andrea in verschillende restaurants en hotels rondom Amsterdam. Andrea onderscheidde zichzelf door zowel in de keuken als voor de schermen uit te blinken. Tegenwoordig geeft Andrea op inspirerende wijze culinaire workshops en presentaties door het hele land. Ze is dus wel gewend om te koken voor een groot publiek, maar koken voor televisie is wel een hele nieuwe en spannende uitdaging voor haar!
Andrea geniet erg van de dubbelrol als gastvrouw en kok. Ze vindt het dan ook het allerfijnste om lekker thuis te koken voor vrienden, onder het genot van een glas wijn en een goed gesprek. Ze vindt het heerlijk om nieuwe dingen te proberen, met gekke ingrediënten, of juist met een beperkte voorraad iets bijzonders op tafel te zetten. Wanneer je iets met liefde en overtuiging maakt, smaakt het volgens haar altijd!
De beste ingrediënten vind je volgens haar niet in de supermarkt, maar op de markt bij jou in de buurt. Andrea pleit ervoor zo puur en basic mogelijk te koken, altijd volgens de seizoenen. Ze geniet van een goed glas rode wijn uit de Bordeaux en haar favoriete gerechten bevatten garnalen. “Sowieso iets met garnalen, mijn vrienden lachen me hier vaak om uit!”.
Andrea zal voor Grenzeloos Koken de afleveringen over Latijns-Amerika presenteren. Met haar Antilliaanse en Cubaanse bloed heeft ze hier veel gevoel voor en weet dit te vertalen naar de Nederlandse keuken. Ze is gek op de warme, swingende smaken van het continent en deelt deze liefde graag met iedereen die het horen wil.

Andrea van Lieshout boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Andrea van Lieshout.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Andrea van Lieshout, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Andrea van Lieshout en de eventuele overige kosten om een optreden van Andrea van Lieshout mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Andrea van Lieshout.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Andrea van Lieshout. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Andrea van Lieshout checken, een gratis optie plaatsen op Andrea van Lieshout en de boeking(en) van Andrea van Lieshout voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Andrea van Lieshout aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag