Eigenschappen Maarten de Jong boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Maarten de Jong boeken?

Maarten de Jong boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Maarten de Jong.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Maarten de Jong.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Maarten de Jong ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Maarten de Jong plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Maarten de Jong

Bedrijfsethiek en -integriteit

Professionele ervaring

Maarten is zelfstandig adviseur Integrity Services Management. Hij heeft meer dan 30 jaar practische ervaring met integriteitbeleid, proactief en reactief.

Voorafgaande aan het werken in de private sector was Maarten oprichter en directeur van ‘The Department of Institutional Integrity’, World Bank in Washington, D.C., met een directe rapportagelijn naar de president van de Wereldbank (2001 – 2006). Deze nieuwe afdeling had tot taak de verdere ontwikkeling van het interne ‘Professional Ethics Program’ en de implementatie van een Business Integrity Governance Program met een speciale focus op proactieve beleidsmaatregelen en op anti-corruptie fiduciaire onderzoeken.

Voordat de benoeming bij de Wereldbank kwam, werkte Maarten 6 jaar in het EU System in Brussel als mede-oprichter en directeur van ‘The European Institute for Law Enforcement Cooperation (EULEC)’, een Europees samenwerkingsverband ter ondersteuning van kandidaat-lidstaten van de Europese Unie.

Voorafgaande aan EULEC was Maarten mede oprichter en lid van het senior Management team in Straatsburg (later Den Haag)

Van 1982 – 1992 werkte Maarten bij CRI-Interpol in Den Haag als afdelingschef en later als plaatsvervangend directeur/hoofd Operaties. Hij gaf leiding aan de afdelingen die zich samen met politiekorpsen en andere rechtshandhavings-instanties bezig hielden met onderzoeken naar ernstige schendingen van de rechtsorde op nationaal en internationaal niveau.

Van 2004 tot 2006 was Maarten voorzitter van de ‘INTERNATIONAL GROUP FOR ANTI CORRUPTION COORDINATION (IGAC)’, ingesteld door de Verenigde Naties. In IGAC zijn vertegenwoordigd integriteitafdelingen van meer dan 25 internationale organisaties die hun interne  ‘Ethics and Business Integrity’ beleid willen verbeteren door internationale uitwisseling van best practice en compliance met voorschriften van internationale verdragen (zoals ‘The OECD Anti Corruption Convention’ and ‘The UN Convention Against Corruption’).

Bedrijfsethiek en -Integriteit – Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Gebaseerd op zijn lange praktijkervaring ontwikkelde Maarten een effectief integriteitbeheersysteem (Ethics and Business Integrity Accountability Framework ‘EBIAF®’) om de belangen en reputaties van publieke en private sector organisaties te bevorderen. EBIAF maakt organisaties aantrekkelijk en weerbaar door ethisch gedrag en een positief werkklimaat te stimuleren. Uitgangspunten van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) vormen hiervan een belangrijk onderdeel. Hierbij wordt aandacht besteed aan het inrichten van proactieve, detectieve, reactieve en evaluatieve integriteitprocessen in de organisatie. Dit wordt gewaardeerd door medewerkers en zal resulteren in een open en transparante organisatie, benodigd voor gedragen MVO-beleid en het verhogen van de interne weerbaarheid om integriteitinbreuken op natuurlijke wijze te signaleren en adequaat intern te behandelen. Een win-win situatie voor medewerkers en bedrijf.

Certificering en Nederlands Bedrijfsethisch Netwerk (NBN)

Bedrijven en overheden die op het snijvlak van mens en organisatie effectieve maatregelen treffen (bv. EBIAF® implementeren) kunnen daarvoor worden gecertificeerd door de onafhankelijke Ethic Intelligence Foundation in Parijs. Deze Foundation en zijn integriteitcertificeringssyteem heeft de erkenning van het Basel Institute of Governance, die de Europese integriteitbeweging aanvoert in nauwe samenwerking met de Organization for Economic Cooperation and Development (OECD) in Paris. Maarten de Jong werkt nauw samen met deze International Foundation en helpt bedrijven en overheden met advies om Ethic certificaten en het bijbehorende logo te verwerven. Als bestuurslid van het Nederlands Bedrijfsethisch Netwerk (NBN) tracht hij bovendien te bevorderen dat bedrijven en overheden zich bewust worden van maatschappelijk verantwoord ondernemen en van het belang de bedrijfsethiek en -integriteit op orde te brengen en te houden. Daardoor zullen ze aantrekkelijk en weerbaar worden en beter in staat om met niet-ethisch gedrag en integriteitinbreuken op natuurlijke wijze om te gaan.

Persoonlijke interessegebieden mbt bedrijfsethiek

Maarten werkt bij voorkeur op het snijvlak van mens en organisatie. Niet alleen omdat de mensen de organisatie vormen, maar ook omdat de wijze waarop het management en de overige medewerkers de cultuur vormgeven bepalend is voor de arbeidsvreugde, de kwaliteit en de continuïteit van de organisatie.

Maarten de Jong boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Maarten de Jong.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Maarten de Jong, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Maarten de Jong en de eventuele overige kosten om een optreden van Maarten de Jong mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Maarten de Jong.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Maarten de Jong. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Maarten de Jong checken, een gratis optie plaatsen op Maarten de Jong en de boeking(en) van Maarten de Jong voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Maarten de Jong, BOEKINGSBUREAU Maarten de Jong, BOEKINGSBURO Maarten de Jong, ENTERTAINMENTBUREAU Maarten de Jong, ENTERTAINMENTBURO Maarten de Jong, ARTIESTENBUREAU Maarten de Jong, BOEKINGSKANTOOR Maarten de Jong, IMPRESARIAAT Maarten de Jong, MUZIEKBURO Maarten de Jong, MUZIEKBUREAU Maarten de Jong, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Maarten de Jong, ARTIESTENBOEKINGSBURO Maarten de Jong, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Maarten de Jong.

 

Offerte Maarten de Jong aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag