Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Kim Spinder boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Kim Spinder boeken?

Kim Spinder boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Kim Spinder.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Kim Spinder.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Kim Spinder ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kim Spinder plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Kim Spinder

Nieuwe manieren van samenwerken
Kim Spinder is naast ondernemer een veelgevraagde spreker in zowel de publieke sector als het bedrijfsleven. Ze spreekt op congressen als Tedx, MixMashup in San Francisco, stond in het Koninklijk Theater Carré en is regelmatig keynote op congressen. Kim krijgt na haar optredens hoge waarderingen van het publiek. Haar bedrijf Avanteers helpt organisaties zich klaar te maken voor de toekomst door medewerkers te activeren en hun mindset te veranderen waardoor er ruimte ontstaat om écht te innoveren. Kim spreekt over innovatie in organisaties (the Future is Now), lef om zaken voor elkaar te krijgen en nieuwe manieren van samenwerken, bijvoorbeeld e-mailloze organisaties. Volgens haar zijn medewerkers hier teveel tijd mee kwijt en kun je het potentieel van medewerkers beter benutten. Hoe ziet de Organisatie van de Toekomst eruit?  Kim Spinder neemt aanwezigen in haar presentaties op enthousiaste wijze mee in de toekomst. Ze spoort hen aan om nu alvast de eerste stappen te zetten en in beweging te komen, zodat medewerkers meer waarde toevoegen en het werk effectiever en efficiënter gaat, maar vooral weer leuker wordt.Kim Spinder kan het beste omschreven worden als innovator en piraat. Ze houdt van muiten en organisaties in beweging krijgen. Met veel lef en plezier helpt ze organisaties om zich klaar te maken voor de toekomst. Niet door het schrijven van plannen van aanpak, maar door samen in de praktijk te testen wat werkt en past bij de organisatie en haar medewerkers. Daarbij hoort ook een nieuwe manier van samenwerken. Vandaar dat Kim op 1 januari 2011 stopte met het gebruik van e-mail. Haar ervaringen zijn te lezen in het boek We Quit Mail: doe mee en pak de regie over je werk terug!Prijzen die Kim Spinder heeft gewonnen zijn onder andere: Winnaar Harvard M-Prize for Management Innovation in 2012,  Winnaar Telewerk Aspect prijs in 2011 en Meest invloedrijke persoon lokale overheid in 2010.

Kim Spinder boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Kim Spinder.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Kim Spinder, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Kim Spinder en de eventuele overige kosten om een optreden van Kim Spinder mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Kim Spinder.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Kim Spinder. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Kim Spinder checken, een gratis optie plaatsen op Kim Spinder en de boeking(en) van Kim Spinder voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Kim Spinder, BOEKINGSBUREAU Kim Spinder, BOEKINGSBURO Kim Spinder, ENTERTAINMENTBUREAU Kim Spinder, ENTERTAINMENTBURO Kim Spinder, ARTIESTENBUREAU Kim Spinder, BOEKINGSKANTOOR Kim Spinder, IMPRESARIAAT Kim Spinder, MUZIEKBURO Kim Spinder, MUZIEKBUREAU Kim Spinder, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Kim Spinder, ARTIESTENBOEKINGSBURO Kim Spinder, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Kim Spinder.

 

Offerte Kim Spinder aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag