Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Peter van Eijk boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Peter van Eijk boeken?

dr. Peter van Eijk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Peter van Eijk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Peter van Eijk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Peter van Eijk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Peter van Eijk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Peter van Eijk

Cloud Computing, de toekomst van Digitale Infrastructuren
Peter HJ van Eijk is expert op het snijvlak van IT architectuur en bedrijfsstrategie. Zijn missie is om mensen in technologie met elkaar te verbinden. We doen techniek nooit alleen.

Technologische innovatie gaat hand in hand met veranderingen in de zakelijke en sociale omgang tussen mensen. Informatietechnologie stelt mensen in staat tot een productiever en prettiger bestaan. Dat geldt op internet, binnen organisaties en tussen organisaties. Het volle potentieel hiervan wordt echter vaak gefrustreerd door misverstanden over techniek, cultuur, besturing of zakelijke afspraken. Peters grote kracht ligt in het belichten van deze misverstanden en verkennen van nieuwe mogelijkheden, om daarmee mensen te helpen hun IT beter in te zetten.

Peter van Eijk studeerde informatica, wiskunde en psychologie en promoveerde op een onderzoek naar beter manieren om computernetwerken te ontwerpen. Hij werkte bij kleine en grote (internationale) IT dienstverleners, internet providers, als consultant bij een groot adviesbureau, en hielp vele bedrijven bij het opzetten en verbeteren van hun ‘digitale infrastructuren’. Hij is inmiddels een van ’s werelds meest ervaren onafhankelijke cloud computing trainers, en bestuurslid van de Nederlandse Cloud Security Alliance chapter. Hij geeft trainingen over de hele wereld. Naast zijn activiteiten als spreker, trainer en adviseur heeft hij een wekelijkse column in het blad ‘Computable’.

Twee toplezingen / workshops van Peter van Eijk:

“Cloud computing geeft nieuwe risico’s, maar ook kansen”

Cloud computing is een nieuw leveringsmodel voor IT, met vele voordelen voor de afnemers, maar ook nieuwe risico’s. Cloud computing gaat maar zeer ten dele over techniek, en veel meer over verschuivende verhoudingen tussen klant en leverancier. Die verschuivingen kunnen de afnemers voordelen bieden in de sfeer van flexibiliteit, kosten, gebruikersgemak, nieuwe samenwerkingsmogelijkheden, en soms ook meer veiligheid. Tegelijk kan ondoordachte inzet van cloud oplossingen tot grote risico’s leiden.

Peter wijst u de weg in het vaak verwarrende landschap van cloud providers, waar niet alles is wat het lijkt. Met zijn jarenlange ervaring lardeert hij elke presentatie met praktische voorbeelden. Naar wens kan de presentatie de vorm krijgen van een workshop waarin de deelnemers worden uitgenodigd hun eigen situatie onder de loep te nemen en de eerste stappen te zetten naar een strategische en meer professionele inzet van cloud computing.

“Cloud computing: de verdere professionalisering van IT”

Cloud computing is de nieuwe norm voor IT dienstverleners, of die nu intern of extern aan een organisatie werken. De dienstverlener die daar niet voldoende snel in meebeweegt gaat op korte termijn in grote problemen komen. Dat uit zich bijvoorbeeld in een kopersstaking of gemopper over de dienstverlening. Maar wat zijn de essentiële componenten daarin en hoe moet de dienstverlener zich aanpassen?

In de praktijk ziet Peter vijf stappen die elke organisatie doormaakt op weg naar een betere IT dienstverlening. Op basis van een goed begrip van cloud computing wordt het mogelijk om de eigen dienstverlening te plaatsen in een groter ecosysteem. Als IT dienstverlener hoef je niet alles zelf te doen tegenwoordig. Maar het is wel belangrijk om de cultuur omslag te maken van het beheren van spullen naar het beheren van diensten, en de omslag van ‘u vraagt – wij draaien’ naar een schaalbare dienst. Daar horen dan ook de nodige aanpassingen in de organisatie en in de technische structuur bij, en het aantoonbaar transparant maken van de kwaliteit en veiligheid van de dienstverlening.

Uiteindelijk is het doel dat er tussen het bedenken van functionaliteit en het veilig uitrollen er van zo weinig mogelijk tijd zit. We praten dan eerder over uren of dagen dan over weken en maanden.

Deze lezingen/workshops zijn voorbeelden, en kunnen aangepast worden aan uw specifieke situatie. Het thema blijft natuurlijk wel hoe wij professioneel met IT omgaan.

In een inspirerende en prikkelende lezing van een uur of een workshop van een dag kan een dienstverlener niet fundamenteel transformeren. Maar u gaat wel met een fundamenteel andere blik naar huis!

dr. Peter van Eijk boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Peter van Eijk.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Peter van Eijk, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Peter van Eijk en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Peter van Eijk mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Peter van Eijk.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Peter van Eijk. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Peter van Eijk checken, een gratis optie plaatsen op dr. Peter van Eijk en de boeking(en) van dr. Peter van Eijk voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Peter van Eijk, BOEKINGSBUREAU dr. Peter van Eijk, BOEKINGSBURO dr. Peter van Eijk, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Peter van Eijk, ENTERTAINMENTBURO dr. Peter van Eijk, ARTIESTENBUREAU dr. Peter van Eijk, BOEKINGSKANTOOR dr. Peter van Eijk, IMPRESARIAAT dr. Peter van Eijk, MUZIEKBURO dr. Peter van Eijk, MUZIEKBUREAU dr. Peter van Eijk, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Peter van Eijk, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Peter van Eijk, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Peter van Eijk.

 

Offerte dr. Peter van Eijk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag