Eigenschappen prof. dr. Fons Trompenaars boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

prof. dr. Fons Trompenaars boeken?

prof. dr. Fons Trompenaars boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van prof. dr. Fons Trompenaars.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van prof. dr. Fons Trompenaars.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van prof. dr. Fons Trompenaars ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van prof. dr. Fons Trompenaars plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie prof. dr. Fons Trompenaars

Auteur van onder andere `Riding the Waves of Culture, understanding cultural diversity in business’

“Culturele diversiteit is niet alleen een grote uitdaging, maar ook een kritieke succesfactor voor wereldwijde opererende bedrijven en hun leiders.”

Fons Trompenaars reist stad en land af als één van ’s werelds meest gevraagde management consultants. Met humor poogt Trompenaars zijn toehoorders te doordringen van het belang van culturele diversiteit in bedrijven. “Een goede leider brengt de paradoxen uit die diversiteit samen. Daarom is George Bush ook niet zo’n voorbeeld van leiderschap”, zegt Trompenaars. Misschien dat zijn bedrijf Trompenaars Hampden-Turner eens een studiedag voor het Witte Huis zou kunnen verzorgen?

Hij wordt wel de globetrotter onder de Nederlandse goeroes genoemd. Hij behoort met Michael Porter, Tom Peters en Edward de Bono tot de wereldtop van management consultants behoort. In het buitenland kennen ze Fons beter dan in eigen land. Overal ter wereld willen ze dat hij even langskomt. Hier een presentatie, daar een dagvoorzitterschap.

Fons Trompenaars studeerde Economie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam (1981). Later promoveerde hij aan de Wharton School, Universiteit van Pennsylvania met een proefschrift over verschillen in opvattingen over organisatie structuur in verscheidene culturen. Zowel thuis, met een Franse moeder en Nederlandse vader, als tijdens zijn werk voor Shell, met vestigingen in 9 landen, heeft hij veel ervaring opgedaan met cultuurverschillen.

Na zijn studie werkte hij bij de afdeling Personeel van Royal Dutch Shell Group in Rotterdam. Vanaf 1985 werke hij aan functie waardering en personeelsontwikkeling bij Shell Research Laboratories in Amsterdam.

In 1989 startte hij Centre for International Business Studies, tegenwoordig Trompenaars Hampden-Turner Intercultural Management Consulting, een consulting en training organisatie op het gebied van internationaal management. Klanten zijn o.a. Shell, Motorola, Mars, TRW, Philips, Heineken, Applied Materials, Dow Chemical, GM, CSM, Telfort, Masterfoods, Dexia en Bombardier.

Fons Trompenaars is de auteur van het boek `Riding the Waves of Culture, understanding cultural diversity in business’ (2nd edition, Nicholas Brealey, 1998). Hij is tevens co-auteur met Charles Hampden Turner van `The Seven Cultures of Capitalism’ (Doubleday, 1993) en van `Mastering the Infinite Game’. In oktober 2000 verscheen het boek `Building Cross-Cultural Competence’. De twee eerstgenoemde boeken zijn in het Nederlands vertaald.

In 1991 ontving hij de International Professional Practice Area Research Award van de American Society for Training and Development (ASTD). In 1994 werd de vertaling van zijn boek, ‘Zakendoen over de grens’ (Uitgeverij Contact, 1993) uitgeroepen tot ‘Boek van het Jaar’ door de Orde van Organisatiedeskundigen en Adviseurs. Ook zijn boek `21 Leaders for the 21st Century’ (Capstone, 2001) is uitgegeven in een Nederlandse vertaling (Uitgeverij Contact, 2002). Fons Trompenaar is over de hele wereld bekend als consultant, trainer, motivational spreker en auteur van vele boeken over cultuur en zaken. Hij helpt Fortune 500 leiders en professionals al meer dan 25 jaar met hun zaken- en cultuurgerelateerde problemen om zo globale effectiviteit en prestaties te verhogen.

prof. dr. Fons Trompenaars boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van prof. dr. Fons Trompenaars.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van prof. dr. Fons Trompenaars, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van prof. dr. Fons Trompenaars en de eventuele overige kosten om een optreden van prof. dr. Fons Trompenaars mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van prof. dr. Fons Trompenaars.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor prof. dr. Fons Trompenaars. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van prof. dr. Fons Trompenaars checken, een gratis optie plaatsen op prof. dr. Fons Trompenaars en de boeking(en) van prof. dr. Fons Trompenaars voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT prof. dr. Fons Trompenaars, BOEKINGSBUREAU prof. dr. Fons Trompenaars, BOEKINGSBURO prof. dr. Fons Trompenaars, ENTERTAINMENTBUREAU prof. dr. Fons Trompenaars, ENTERTAINMENTBURO prof. dr. Fons Trompenaars, ARTIESTENBUREAU prof. dr. Fons Trompenaars, BOEKINGSKANTOOR prof. dr. Fons Trompenaars, IMPRESARIAAT prof. dr. Fons Trompenaars, MUZIEKBURO prof. dr. Fons Trompenaars, MUZIEKBUREAU prof. dr. Fons Trompenaars, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU prof. dr. Fons Trompenaars, ARTIESTENBOEKINGSBURO prof. dr. Fons Trompenaars, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR prof. dr. Fons Trompenaars.

 

Offerte prof. dr. Fons Trompenaars aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag