Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Jeanet Bathoorn boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Jeanet Bathoorn boeken?

Jeanet Bathoorn boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jeanet Bathoorn.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jeanet Bathoorn.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jeanet Bathoorn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jeanet Bathoorn plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Jeanet Bathoorn

De winst van social media’

Kunt u uw bedrijf nog runnen zonder de inzet van e-mail, uw website of telefoon? En nog wel zonder de inzet van social media? Dan zou u wel eens winst kunnen missen. Winst in omzet, uit uw netwerk, in sociaal kapitaal, in lol, in persoonlijke groei. Met de inzet van social media functioneert u of uw medewerkers effectiever, bent u productiever en heeft u meer plezier in uw werk. En dat tegen een geringe investering. De inzet van social media kost geen geld, het kost tijd en aandacht. Tijd en aandacht voor uw klanten, voor uw netwerk, zodanig dat uw klanten uw ambassadeur gaan worden. U heeft geen marketing afdeling meer nodig. Uw ambassadeurs nemen dat over. Het enige dat u nog hoeft te doen is gewoon goed zijn in uw werk! Ver van uw bed show? Nee hoor, social media is here to stay. U kunt beter nu op de trein springen dan de boot te missen.

 

Jeanet Bathoorn (1966) is bekend als social media expert, (inter)nationaal spreker en van haar trainingen op het gebied van LinkedIn en Twitter.

Het is alweer jaren geleden dat Jeanet Bathoorn werd gegrepen door het internetvirus. Vanuit haar HR-functie kwam Bathoorn in aanraking met internet recruitment, toentertijd nog een nieuwe vorm van kandidatenwerving via online media. Niet alleen het innovatieve aspect, maar ook de snelheid en laagdrempelige manier van contact leggen via online media, spraken Bathoorn sterk aan. Toen later ook LinkedIn en Twitter hun intrede deden, begonnen social media zo’n belangrijke rol in haar werk en privéleven te spelen, dat ze besloot zich hier professioneel op te richten.

LinkedIn

Bathoorn is in staat om materie op een heldere en toegankelijke manier over te brengen op mensen die wel interesse hebben in social media, maar geen idee hebben waar te beginnen. Bathoorns nuchtere instelling, gecombineerd met haar passie voor online netwerken, hebben ertoe geleid dat zij inmiddels grote landelijke bekendheid heeft opgebouwd als social media trainer. Voor wat betreft LinkedIn behoort zij zelfs tot de selecte groep van door LinkedIn gecertificeerde trainers, verbonden aan het Networking Coaching Team van Jan Vermeiren.

Twitter

Ook op gebied van Twitter is Bathoorn een veel geraadpleegd deskundige. Zo leert zij ondernemers tijdens praktische workshops hoe zij Twitter kunnen inzetten als zakelijke tool om meer naamsbekendheid op te bouwen, meer klanten te werven en uiteindelijk meer omzet te genereren.

Get Social!

In februari 2011 verscheen Bathoorns eerste boek: ‘Get Social! Online netwerken voor beginners.’ Een praktisch en toegankelijk boek, bedoeld voor iedereen die online wil netwerken, maar niet weten wat je ermee kunt en hoe je ermee begint. Niet alleen geeft Bathoorn hierin een handig overzicht van de belangrijkste online netwerken, maar laat daarnaast op toegankelijke wijze zien hoe je effectief gebruikmaakt van deze social media, of dit nu voor werk of privédoeleinden is.

 

Jeanet Bathoorn boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jeanet Bathoorn.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jeanet Bathoorn, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jeanet Bathoorn en de eventuele overige kosten om een optreden van Jeanet Bathoorn mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jeanet Bathoorn.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jeanet Bathoorn. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jeanet Bathoorn checken, een gratis optie plaatsen op Jeanet Bathoorn en de boeking(en) van Jeanet Bathoorn voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jeanet Bathoorn, BOEKINGSBUREAU Jeanet Bathoorn, BOEKINGSBURO Jeanet Bathoorn, ENTERTAINMENTBUREAU Jeanet Bathoorn, ENTERTAINMENTBURO Jeanet Bathoorn, ARTIESTENBUREAU Jeanet Bathoorn, BOEKINGSKANTOOR Jeanet Bathoorn, IMPRESARIAAT Jeanet Bathoorn, MUZIEKBURO Jeanet Bathoorn, MUZIEKBUREAU Jeanet Bathoorn, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jeanet Bathoorn, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jeanet Bathoorn, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jeanet Bathoorn.

 

Offerte Jeanet Bathoorn aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag